Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.2011. dec. 23. 19:48
51/93 anonim válasza:
És anyukád ebbe beleegyezett akkor? Mármint rábólintott a családgondozó javaslatára?
52/93 A kérdező kommentje:
Na, mennem kell. Holnap igyekszem majd jelentkezni :) Ezzel az emberkével meg ne törődjetek, attól csak idegesebb lesz. Ne etesd a trollt! :D
2011. dec. 23. 20:46
53/93 anonim válasza:
Jaj istenem ez szomorúú:( Remélem az én kis 20hósom nem kényszerül ilyen döntésre! A napokban volt egy kérdés,hogy avn-e az ovikban ügyelet karikor. MErt az anyukka PIHENNI akar. Ez jutott eszembe hirtelen:(
54/93 anonim válasza:
és mi van, ha tévedsz és valóban ilyen szar a helyzete?
55/93 anonim válasza:
na mivan valakinek kissebségi komplexusa van?:Dkérdező ne törődj az ilyen kis férgekkel:)biztos nincs senkije aki szeretné tisztelné őt,és azt hiszi kemény csávó ha beszól egy 16 éves lánynak.az ilyenek még arra sem méltóak hogy leköpd őket
56/93 anonim válasza:
Kicsilány kitartást neked,és boldog karácsonyt.
57/93 anonim válasza:
Szegény Csajszi! Nagyon sajnállak! Nem ezt érdemled, úgy szurkoltam hogy mégiscsak otthon maradhass!
Én sosem tudnám magamtól ellökni a gyerekemet, hiszen az enyém, alap, hogy otthon a helye a családi fészekben!
58/93 anonim válasza:
52: tévedsz, neked biztos rosszabb lesz.. Ez a lány legalább képes szeretni de benned semmi érzés nincs.. Kérdezőnek és mindenki másnak pedig nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! Kérdező, nagyon sajnállak, remélem, otthon karácsonyozhatsz.
59/93 anonim válasza:
Előző vagyok, persze nem a mostani 52-esnek szántam, az előző 52-es elég bunkó dolgokat írt csak törölték a válaszait
60/93 anonim válasza:
Szomorú, hogy ilyenek lehetnek a mai világban. Békés és lehetőleg minél boldogabb karácsonyt kívánok Neked kérdező! Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!