Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
 51/93 anonim ***** válasza:
85%
És anyukád ebbe beleegyezett akkor? Mármint rábólintott a családgondozó javaslatára?
2011. dec. 23. 20:45
 52/93 A kérdező kommentje:
Na, mennem kell. Holnap igyekszem majd jelentkezni :) Ezzel az emberkével meg ne törődjetek, attól csak idegesebb lesz. Ne etesd a trollt! :D
2011. dec. 23. 20:46
 53/93 anonim ***** válasza:
94%
Jaj istenem ez szomorúú:( Remélem az én kis 20hósom nem kényszerül ilyen döntésre! A napokban volt egy kérdés,hogy avn-e az ovikban ügyelet karikor. MErt az anyukka PIHENNI akar. Ez jutott eszembe hirtelen:(
2011. dec. 23. 20:49
 54/93 anonim ***** válasza:
72%
és mi van, ha tévedsz és valóban ilyen szar a helyzete?
2011. dec. 23. 20:55
 55/93 anonim ***** válasza:
81%
na mivan valakinek kissebségi komplexusa van?:Dkérdező ne törődj az ilyen kis férgekkel:)biztos nincs senkije aki szeretné tisztelné őt,és azt hiszi kemény csávó ha beszól egy 16 éves lánynak.az ilyenek még arra sem méltóak hogy leköpd őket
2011. dec. 23. 20:55
 56/93 anonim ***** válasza:
85%
Kicsilány kitartást neked,és boldog karácsonyt.
2011. dec. 23. 21:02
 57/93 anonim ***** válasza:
80%

Szegény Csajszi! Nagyon sajnállak! Nem ezt érdemled, úgy szurkoltam hogy mégiscsak otthon maradhass!

Én sosem tudnám magamtól ellökni a gyerekemet, hiszen az enyém, alap, hogy otthon a helye a családi fészekben!

2011. dec. 23. 21:02
 58/93 anonim ***** válasza:
80%
52: tévedsz, neked biztos rosszabb lesz.. Ez a lány legalább képes szeretni de benned semmi érzés nincs.. Kérdezőnek és mindenki másnak pedig nagyon Boldog Karácsonyt kívánok! Kérdező, nagyon sajnállak, remélem, otthon karácsonyozhatsz.
2011. dec. 23. 21:08
 59/93 anonim ***** válasza:
91%
Előző vagyok, persze nem a mostani 52-esnek szántam, az előző 52-es elég bunkó dolgokat írt csak törölték a válaszait
2011. dec. 23. 22:10
 60/93 anonim ***** válasza:
91%
Szomorú, hogy ilyenek lehetnek a mai világban. Békés és lehetőleg minél boldogabb karácsonyt kívánok Neked kérdező! Kitartás!
2011. dec. 24. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!