Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.2011. dec. 23. 19:48
21/93 anonim válasza:
22/93 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. dec. 23. 20:03
23/93 anonim válasza:
anyukád a "gyámod"? mert ha igen, ő kapja utánad a családit meg mindenféle járadékot, apukádtól gyerektartást is. Ha ez így van, keresd meg az intézet igazgatóját, vagy a szociális munkásotokat, hogy az ilyen juttatásokat ezentúl neked utalják (persze ezt csak 18. éved után tudod felvenni), tolj ki vele, megérdemli!!!!!
nem lenne így jó a szenteste neked sem, ha éreztetik, hogy nem vagy szívesen látott...:S
24/93 A kérdező kommentje:
Nem ő a gyámom.
2011. dec. 23. 20:05
25/93 anonim válasza:
Nincs mit, remélem tudsz vele beszélni :)
28/93 A kérdező kommentje:
Az intézetben egy nő.
2011. dec. 23. 20:16
29/93 anonim válasza:
Mégis megengedte, hogy maradj, vagy csak nem vette észre, hogy elmúlt 8 óra. Sajnállak, komolyan. Az anyád szerintem nem méltó az anya elnevezésre.
30/93 A kérdező kommentje:
Gondolom csak elmélyültek a beszélgetésben, itt van egy haverjuk. Szerintem percek kérdése és közli hogy indulni kéne :D Már csak nevetek kínomban...
2011. dec. 23. 20:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!