Hogyan győzzem meg a szüleimet, hogy vegyenek nekem egy lakást?
Egy pici, de új építésű galéria lakásra gondolok. Nem lenne olyan drága.. 6-7 millió.
Van egy telkünk egy házzal (45m2 plusz tetőtér), ami 10 éve (amióta kirabolták) félkész állapotban áll 50km-re Budapesttől. Évente maximum két alkalommal látogatjuk (mert drága az üzemanyag és ugye az autópályán se mehetünk...), hogy megnézzük nem-e vitte el a vihar... Amúgy az én nevemen van, de apum a haszonélvező.
Szeretnék önállósodni, dolgozni menni és úgy eltartani magam. Már ki is számoltam, és úgy 90 ezer forintból tökéletesen ki is jönnék.
20/L
6-7 millió sok pénz. Ez nem hasonlítható össze azzal, hogy kikönyörögsz egy kiskutyát, vagy egy új telefont. :/
Miért nem adjátok el a házat? Lehet, hogy valami pénzes ember megvenné, és felújítaná.
De ha nincs pénze miből segítsen?
Egyébként miért rossz az otthoni légkör? Picit alkalmazkodni is kéne, nem házat vetetni rögtön, és elköltözni.
És van pénzük,hogy neked lakást vegyenek? Amúgy megválaszoltad magadnak a kérdésed 2.felét.
Szeretnék önállósodni, dolgozni menni és úgy eltartani magam = akkor menj és tartsd el magad.
Nem minden úgy van az életben ahogy kigondoljuk. Sokan nem tudnak a gyereküknek lakást venni.
> Nem lenne olyan drága.. 6-7 millió.
Van a szüleidnek 6-7 milliója?
Ha van nekik pénzük,akkor próbáld meg elérni valahogy.Először szerintem találj munkát,tegyél félre pénzt,kezdj el gyűjteni,mondjuk félévig.Próbálj nekik felmutatni valamit....
Egy újépítésű lakás pedig maximum valami nagyon vidéki városban lehet 6-7millió...
Egyébként ne gondold, hogy sok fiatalnak adatik meg saját lakásba "önállósodni", sőt, alig akad.
Egyébként meg válság van, a kutya nem vesz házat/lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!