Hogy vegyem rá a szüleimet hogy vegyenek egy új telefont?
Figyelt kérdés
Elösször is nem kell egyből ezt mondani hogy "miért nem elégszel meg azzal ami van,másnak még ilyen sincs"szóval lécci ezt a szöveget-meg hasonlót-ne írjatok lécci.Szóval 12éves vagyok 7.-es.A szüleimnek már 2éve könyörgök hogy had kapjak új telefont,d eők nem vesznek.Félre ne értsetek nem kapok havonta új telefont(sőt még évente se!)de ez már olyan sz*r hogy az borzasztó.1.-be kaptam(amikor még csak 1-2 gyereknek volt az osztályba telója)akkor tök jó volt meg minden,de már 6éves(szülinapomkor lesz 7).Nincs rajt kamera(imádok fotózni telón különféle módokban)bluotooth és semmi!Szó szerint semmi(telefonkönyv,üzenetek beállítások,ébresztő meg 2jték kb.ennyi,vagy kicsit bővebb szóval az alapvető dolgok)A barátnőim már sokadik telefonjaikat nyúzzák(a legjobb barátnőm a 2.-at,de ez a 2.telefonja és ő is sokáig nyúztas a régit,tavaly kapta az ujjat)a másik barátnőm is a 2.-at,kb.májusba kapta.A harmadik barátnőm pedig 3.-at kb.Az övé is 1éves kb.A legjobb b. súsztatós a másik kettőnek érinős...A szüleim azzal jönnek hogy majd 8.-ba,de szerintem akkor se fogok újjat kapni.Azzal pedig már nyaggattam őket hohgy mert szükségemvan újra,meg a többieknek sokkal jobb van,meg ilyenekkel,de nem jött be.Valami elég nyomós ok kéne.Már kinéztem 2 telót a Samsung Divat és a Samsung Galasy S-t(de több telefon is tetszik),a galaxy kicsit drágább a diva olcsóbb.Nem is nagyon a pénzel van bajok szerintem mert szülinapomra majdnem megkaptam a telefont,de mégsem.Szóval hogy vegyem őket rá hogy ujjat vegyenek?
2010. szept. 11. 18:09
1/9 anonim válasza:
úgy vedd rá őket hogy nem akarod azonnal meg h ez kell meg h újat akarom csak mutogasd eh ez olyan jól néz ki meg ez is ....én is így kaptam fényképezőt karácsonyra karácsony előtt 2-3 hónapp elkezdetm ezt és í:D:D meglett amit akartam és pont jókor emmi plusz kiadás
2010. szept. 11. 18:14
2/9 anonim válasza:
Anya b@azdmeg, ha szeretsz igazán megdobhatnál egy, szájbab@szott telefonál!A rák egye ki a beled!
/és sírva bemész a szobádba, majd magadra csapod az ajtót/
Tuti módszer, nekem bevált!
2010. szept. 11. 18:16
3/9 anonim válasza:
"galaxy s pedig kicsit drágább"
kicsit...csak 100000ft-al b+., amúgy az első, második jó megoldás :D
2010. szept. 11. 18:19
4/9 anonim válasza:
nézd a gépen a telefon fotóját amikor anyud látja.. :D
én így kaptam meg a samsung s 5230 (L) :D
2.-dik telefon.. 13/L
2010. szept. 11. 18:20
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket.Kipróbálom őket.A barátnőmnek is samsung s5230-a van csak neki la fleur
2010. szept. 11. 18:56
6/9 anonim válasza:
Hát igen.. Ez egy vicces helyzet.. Én például úgy kaptam meg az első okostelefonom karácsonykor, hogy rengeteget /szinte csak arról beszéltem a szüleimnek minden egyes nap úgy 3 hónapon keresztül../ meséltem a telefonról..
Mindig mutattam képet a telefonról és karácsonyra csak azt kértem..
Végül meg is kaptam és nagy volt az öröm.. :)
Samsung i8910 HD- ért "küzdöttem" ennyit.. :)
2010. szept. 11. 19:52
7/9 anonim válasza:
az s5230-as vagyok.. az enyém is la fleur.. :D
2010. szept. 13. 16:49
8/9 anonim válasza:
Előbb vedd rá őket,hogy vegyenek neked egy helyesírási szótárt is! :S
2013. jan. 16. 18:17
9/9 anonim válasza:
én is 12 vagyok most megyek 7.-be és nekem is van zsebpénzem és anyuék se engedik meg,hogy vegyek szerintem ez már tök szar ..na mind1 valahogy próbáld meg az akciósat nézni vagy ilyesmi és mondd ,hogy nézd anyu ez most akciós vagy valami ! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!