Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Sajnálom!
Valószínű "saját programot" szervezett magának, valami olyat, ami egy 16 éves lánynak nem való, azért nem akarja, hogy otthon maradj.
Menj vissza oda, ahol egyébként lenni szoktál, és holnapra keress magadnak valami "értelmes" elfoglaltságot. Tudom, hogy fáj a szíved, de ezek szerint tudomásul kell venned, hogy ez a kapcsolat sajnos nem működik. Holnap keress meg egy szeretetotthont, keress olyan embereket, akik örülnek, ha valaki rájuk néz, azért írtam, hogy keress "értelmes" elfoglaltságot. Nem tudom igazán mit tennék, de anyudnál nem maradnék, és meg sem próbálnám győzködni. Sajnálom. Ennél boldogabb, békésebb, szeretettel telibb karácsonyt érdemelsz. Szívől kívánom, hogy a sors megadja neked.
Köszönöm.
Az élettársa itt lakik.
:(
Figyelj csak, írt ide a jómúltkor egy nagyon kedves nő, ő például azt mondta, hogy szeretné, hogy valaki, akit boldoggá tenne vele nála töltse az ünnepeket. Tényleg nagyon kedves hölgy volt, a kérdését megtalálod itt az oldalon :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!