Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
 11/93 anonim ***** válasza:
97%
Tényleg esetleg nagymamád vagy apukád?
2011. dec. 23. 19:55
 12/93 anonim ***** válasza:
96%
6 és 9 ugyanaz voltam
2011. dec. 23. 19:56
 13/93 anonim ***** válasza:
97%
én még a karácsonyt se tölteném azzal a nővel
2011. dec. 23. 19:56
 14/93 A kérdező kommentje:
Nem, nincs. És nem is akarok, itthon akarok lenni... Csak épp ők nem akarják. :( Apám külföldön él.
2011. dec. 23. 19:57
 15/93 anonim ***** válasza:
97%

Sajnálom!

Valószínű "saját programot" szervezett magának, valami olyat, ami egy 16 éves lánynak nem való, azért nem akarja, hogy otthon maradj.

Menj vissza oda, ahol egyébként lenni szoktál, és holnapra keress magadnak valami "értelmes" elfoglaltságot. Tudom, hogy fáj a szíved, de ezek szerint tudomásul kell venned, hogy ez a kapcsolat sajnos nem működik. Holnap keress meg egy szeretetotthont, keress olyan embereket, akik örülnek, ha valaki rájuk néz, azért írtam, hogy keress "értelmes" elfoglaltságot. Nem tudom igazán mit tennék, de anyudnál nem maradnék, és meg sem próbálnám győzködni. Sajnálom. Ennél boldogabb, békésebb, szeretettel telibb karácsonyt érdemelsz. Szívől kívánom, hogy a sors megadja neked.

2011. dec. 23. 19:57
 16/93 anonim ***** válasza:
96%
Ők? Ki lakik még ott?
2011. dec. 23. 19:58
 17/93 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Az élettársa itt lakik.

2011. dec. 23. 19:59
 18/93 anonim ***** válasza:
97%

:(

Figyelj csak, írt ide a jómúltkor egy nagyon kedves nő, ő például azt mondta, hogy szeretné, hogy valaki, akit boldoggá tenne vele nála töltse az ünnepeket. Tényleg nagyon kedves hölgy volt, a kérdését megtalálod itt az oldalon :)

2011. dec. 23. 20:00
 19/93 anonim ***** válasza:
97%
Le se sz@rna karácsonykor és te még kepesztesz utána? Ha nem akar látni fogadd el, de akkor máskor se akarjon látni téged! Én a helyedben minden kapcsolatot megszakítanék vele!
2011. dec. 23. 20:01
 20/93 A kérdező kommentje:
Be tudnád linkelni, kérlek?
2011. dec. 23. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!