Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
 61/93 Apácska33 ***** válasza:
100%

Azért a teljesség kedvéért,kicsit mesélj ezeknek az embereknek akik nagyon ügyesen rálátnak a dolgokra és a megoldásokat csak úgy ontják az itthon töltött idődről is!Arról hogy ha megérkezel mit csinálsz,hogyan és hogy milyen stílusban!Arról is hogy ha megkérdezzük tőled hogy mesélj a problémádról,hogyan reagálsz!Hogy milyen érzéseket váltasz ki "anyádból"amikor hosszú időre csak úgy eltűnsz és még csak arra sem méltatod,hogy életjelet adj magadról.Hogy ha véletlenül éjfél magasságában csönget a rendörség-mert ugye az otthonból rendszeresen szökésben vagy-mit érezhet anyád!Mert ugye te úgy mentél el itthonról,hogy vissza mész az otthonban!Vagy csak egyszerűen arról a rengeteg tiszta lapról,csak amit az elmúlt egy évben kaptál a biológiai anyádtól!Mert körülötted mindenki érzelmi analfabéta,bár amikor megkérünk hogy mesélj a saját érzéseidről,te nem tudsz mást mondani,csak a saját kis sérelmeidet felhozni!De biztosan igazad van neked is meg a válaszadóknak is mert ugyan egy ilyen okos gyereknek az anyja hogy jön ahhoz hogy bekényszerítsen egy iskolába mert sajnos a mai világban még tanulni kell ahhoz hogy az ember elérjen valamit az életben!Vagy csak egyszerűen a céljaidról mesélj ezeknek az embereknek,vagy a mindennapjaidról!

Örülök hogy vannak ilyen közösségi oldalak ahol az emberek mindenféle kis sérelmeiket kiadhatják magukból,és annak is örülök hogy ilyen sok ember van aki tökéletesen tudja a választ a miértekre a másik oldal ismerete nélkül!

Igen!Mindenki jól látta én voltam az a bizonyos élettárs!Akinek kérdése van hozzám bátran tegye fel!Kicsit próbálok segíteni hogy objektív legyen a kép!

Üdv:Apácska

2011. dec. 24. 07:05
 62/93 anonim ***** válasza:
Aztaaa :D Ritka, de a szavam is elállt :D
2011. dec. 24. 08:17
 63/93 Apácska33 ***** válasza:
És mégis mitől?
2011. dec. 24. 08:29
 64/93 anonim ***** válasza:

Hűha!

Én kérdeztem, hol lakik a kérdező, mert újra és újra előtör belőlem az érzés, hogy az otthonom melegét megosztanám rászoruló gyerekekkel.

Este már nem tudtam visszanézni, mert "jézuskai" kötelezettségeim voltak :) . Messze vagy tőlem, de ahogy most látom, nem annyira baj. Igen, engem érdekel a másik oldal is, bár azért azt hozzá teszem, hogy nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy KARÁCSONYKOR ne engedjem meg a gyerekemnek, hogy otthon aludjon. Úgy látom, itt komoly gondok vannak a kislány részéről is, így részben értem az anyukát, de karácsony van... legalább most...

2011. dec. 24. 08:49
 65/93 Apácska33 ***** válasza:
100%
A karácsony ma kezdődik!Megbeszéltek alapján itthon alszik!Reméljük,hogy minden szépen és rendben lecseng,a díszítéstől a beszélgetésig!De nem lennék meg lepve ha épp egy chat szobában akarna karácsonyozni a "barátaival"!De lehet hogy ezt is megoldom és ma nem lesz net!Csak hogy békés és boldog karácsonyunk lesz!
2011. dec. 24. 08:56
 66/93 anonim ***** válasza:
100%
Én sejtettem,hogy így kerek a történet....
2011. dec. 24. 10:08
 67/93 anonim ***** válasza:
Sajnos lemaradtam erről a kérdésről. Apácska 33 te valakije vagy ennek a lánynak?
2011. dec. 24. 10:58
 68/93 anonim ***** válasza:
Ja bocs, most látom a hsz-ed végén, hogy az anyja élettársa vagy!
2011. dec. 24. 10:59
 69/93 anonim ***** válasza:
Apácska, szerintem menjetek el közösen egy pszichológushoz, ő segítene, hogy normálisan meg tudjátok beszélni a dolgokat
2011. dec. 24. 12:24
 70/93 Apácska33 ***** válasza:
Ezen a részen már túl vagyunk!
2011. dec. 24. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!