Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Azért a teljesség kedvéért,kicsit mesélj ezeknek az embereknek akik nagyon ügyesen rálátnak a dolgokra és a megoldásokat csak úgy ontják az itthon töltött idődről is!Arról hogy ha megérkezel mit csinálsz,hogyan és hogy milyen stílusban!Arról is hogy ha megkérdezzük tőled hogy mesélj a problémádról,hogyan reagálsz!Hogy milyen érzéseket váltasz ki "anyádból"amikor hosszú időre csak úgy eltűnsz és még csak arra sem méltatod,hogy életjelet adj magadról.Hogy ha véletlenül éjfél magasságában csönget a rendörség-mert ugye az otthonból rendszeresen szökésben vagy-mit érezhet anyád!Mert ugye te úgy mentél el itthonról,hogy vissza mész az otthonban!Vagy csak egyszerűen arról a rengeteg tiszta lapról,csak amit az elmúlt egy évben kaptál a biológiai anyádtól!Mert körülötted mindenki érzelmi analfabéta,bár amikor megkérünk hogy mesélj a saját érzéseidről,te nem tudsz mást mondani,csak a saját kis sérelmeidet felhozni!De biztosan igazad van neked is meg a válaszadóknak is mert ugyan egy ilyen okos gyereknek az anyja hogy jön ahhoz hogy bekényszerítsen egy iskolába mert sajnos a mai világban még tanulni kell ahhoz hogy az ember elérjen valamit az életben!Vagy csak egyszerűen a céljaidról mesélj ezeknek az embereknek,vagy a mindennapjaidról!
Örülök hogy vannak ilyen közösségi oldalak ahol az emberek mindenféle kis sérelmeiket kiadhatják magukból,és annak is örülök hogy ilyen sok ember van aki tökéletesen tudja a választ a miértekre a másik oldal ismerete nélkül!
Igen!Mindenki jól látta én voltam az a bizonyos élettárs!Akinek kérdése van hozzám bátran tegye fel!Kicsit próbálok segíteni hogy objektív legyen a kép!
Üdv:Apácska
Hűha!
Én kérdeztem, hol lakik a kérdező, mert újra és újra előtör belőlem az érzés, hogy az otthonom melegét megosztanám rászoruló gyerekekkel.
Este már nem tudtam visszanézni, mert "jézuskai" kötelezettségeim voltak :) . Messze vagy tőlem, de ahogy most látom, nem annyira baj. Igen, engem érdekel a másik oldal is, bár azért azt hozzá teszem, hogy nehezen tudok olyan helyzetet elképzelni, hogy KARÁCSONYKOR ne engedjem meg a gyerekemnek, hogy otthon aludjon. Úgy látom, itt komoly gondok vannak a kislány részéről is, így részben értem az anyukát, de karácsony van... legalább most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!