Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
 41/93 anonim ***** válasza:
97%

sajnállak téged nagyon.. remélem jó lesz a karácsonyod. ha kívánhatnék most egyet, azt kívánnám, hogy legyen ennél sokkal jobb Karácsonyod :(:(

akit te anyádnak hívsz, valójában csak biológiailag az

gusztustalan, hogy egyesek megfeledkeznek a gyerekeikről ha jön egy pasas

sírni tudnék az ilyenen

:(

az intézetben van net?

21L

2011. dec. 23. 20:37
 42/93 A kérdező kommentje:
Biztos lenne jobb helye a kívánságodnak :) De nagyon köszönöm... Nem, ott nincs, de holnap jövök és írok mindenképp.
2011. dec. 23. 20:38
 43/93 anonim ***** válasza:
96%

Én ezek után szóba nem állnék anyámmal... :(

Megmondanám neki h vegye úgy h meghaltam.

Annyira sajnálom h ilyen helyzetbe vagy :(

Kitartást!

2011. dec. 23. 20:38
 44/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek <3 Ha holnap mégsem tudnék írni, boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek :)
2011. dec. 23. 20:40
 45/93 A kérdező kommentje:
Kár, hogy én fogom fizetni a nyugdíjadat! :)
2011. dec. 23. 20:40
 46/93 A kérdező kommentje:
Nem, ezt kikérem magamnak, bárhogy is viselkedik. A nyakamat tenném rá, hogy többet dolgozik, mint te! (Csak 2 munkahelye van...)
2011. dec. 23. 20:42
 47/93 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező és hogyhogy magadtól mentél be? Mármint hogy történt? Vagy csak közvetetten?

Neked is boldog karácsonyt és remélem minden jól alakul :)

48/93 anonim ***** válasza:
75%
44es normális ?:O
 49/93 A kérdező kommentje:
A családgondozónk javasolta, és akkor jó ötletnek tűnt.
2011. dec. 23. 20:44
 50/93 A kérdező kommentje:
Valószínűleg neki is pocsék karácsonya lesz, hol máshol adhatná le a stresszt :D Nem kell foglalkozni az ilyenekkel...
2011. dec. 23. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!