Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.2011. dec. 23. 19:48
41/93 anonim válasza:
sajnállak téged nagyon.. remélem jó lesz a karácsonyod. ha kívánhatnék most egyet, azt kívánnám, hogy legyen ennél sokkal jobb Karácsonyod :(:(
akit te anyádnak hívsz, valójában csak biológiailag az
gusztustalan, hogy egyesek megfeledkeznek a gyerekeikről ha jön egy pasas
sírni tudnék az ilyenen
:(
az intézetben van net?
21L
42/93 A kérdező kommentje:
Biztos lenne jobb helye a kívánságodnak :) De nagyon köszönöm... Nem, ott nincs, de holnap jövök és írok mindenképp.
2011. dec. 23. 20:38
43/93 anonim válasza:
Én ezek után szóba nem állnék anyámmal... :(
Megmondanám neki h vegye úgy h meghaltam.
Annyira sajnálom h ilyen helyzetbe vagy :(
Kitartást!
44/93 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek <3 Ha holnap mégsem tudnék írni, boldog, békés karácsonyt kívánok mindenkinek :)
2011. dec. 23. 20:40
45/93 A kérdező kommentje:
Kár, hogy én fogom fizetni a nyugdíjadat! :)
2011. dec. 23. 20:40
46/93 A kérdező kommentje:
Nem, ezt kikérem magamnak, bárhogy is viselkedik. A nyakamat tenném rá, hogy többet dolgozik, mint te! (Csak 2 munkahelye van...)
2011. dec. 23. 20:42
47/93 anonim válasza:
Kérdező és hogyhogy magadtól mentél be? Mármint hogy történt? Vagy csak közvetetten?
Neked is boldog karácsonyt és remélem minden jól alakul :)
49/93 A kérdező kommentje:
A családgondozónk javasolta, és akkor jó ötletnek tűnt.
2011. dec. 23. 20:44
50/93 A kérdező kommentje:
Valószínűleg neki is pocsék karácsonya lesz, hol máshol adhatná le a stresszt :D Nem kell foglalkozni az ilyenekkel...
2011. dec. 23. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!