Hogyan győzzem meg az apukámat, hogy fontos a nyelvtanulás?
20 éves vagyok, idén érettségiztem. Fel is vettek egy nagyon jó nevű budapesti egyetemre, de 2 hónap elég volt, hogy belássam nagyon rosszul választottam szakot, nagyon nem nekem való. Kiiratkoztam még mielőtt elveszik a támogatott félévem.
Azóta munkát keresek, de semmi. Ha 200 álláshirdetésre nem jelentkeztem, egyre se....
Már lassan megőrülök itthon, és arra gondoltam, elmegyek egy 4 hónapos intenzív (heti 5x5 óra) német nyelvtanfolyamra.
De apukám azt mondja nem kell, teljesen fölösleges, hülyeség, egy oltári nagy baromság... inkább az egyetemet nem kellett volna otthagynom mert idén úgyse vesznek fel (lehetetlen mert 420 pontom van...).
Angol felsőfokúm van, illetve olasz vagyok. És szerintem még jól jönne egy német, mert marketingre felvételizem idén...
Szerinted?
A nyelvtanulás sosem hülyeség.
Ha elfogadsz egy tanácsot akkor ne hagyd hogy apukád akarata győzzön. Menj el és tanulj nyelvet..
Én bármit megtennék hogy nyelveket tanulhassak,és ha lenne érzékem hozzá akkor legalább 10 nyelvet tanulnék..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!