Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.
Elolvastam a másik kérdést és örülök neki, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött, hogy olyanok forognak a fejemben, hogy idegenekkel karácsonyozzak. Egy különbség van a másik kérdező és köztem és ez pont az, amiért erre a kérdésre válaszolok és nem arra. Nekem ez most a második karácsonyom, amikor hetekkel az ünnep előtt azon gondolkodom, hogy jó lenne olyan gyerekekkel megosztani a karácsony örömét, meghittségét, akiknek ebből nem, vagy alig jut. Van egy 5 éves fiam, egyedül nevelem, van édesanyám, testvérem, de nem együtt lakunk és a szenteste kettesben telik. Jó így is, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hány gyerek lehet, akik örülnének, ha egy családban tölthetnék ezt a szép ünnepet. Eddig még nem léptem ez ügyben semmit, főleg azért, mert fogalmam sem volt, hogyan lehetne a gondolataimból valóság.
De itt a kérdező és a belinkelt másik kérdés újra elgondolkoztatott.
Az egyik azért, mert jó látni, hogy nem csak az én fejemben van a "hiba" ;) :D , a másik azért, mert szívesen segítenék.
Kérdező: hol laksz?
Lélekben kellene tudni "elszakadni" tőle.
Sajnos, az anyád, csak biológiailag az, szeretet, gondoskodás, felelősség nincs benne. És ebből a szeretet hiánya a legborzasztóbb.
Majd írd meg, végülis mi lett, hol aludtál, mi történt veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!