Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy győzzem magma anyám,...

Hogy győzzem magma anyám, hogy itthon alhassak? 10 percem van rá.

Figyelt kérdés
Állami gondozott vagyok, nappal itthon vagyok, de éjjel nem engedi... De holnap Szenteste (meg nappal:D) van és itthon akarok aludni, de nem engedi. Nem aludtam itthon minimum 1,5 hónapja, nem engedte még a kitűzött láthatásokon sem. Azt mondja, pihenni akar. De én nem zavarnám, hogy pihenjen... Amik nem győzik meg: Karácsony van; bent én sem tudok pihenni mert nem hagynak; nem tudok neki ajándékot csinálni. Egyéb ötlet? NEM AKAROM AZON A RETEK HELYEN ALUDNI, HOLNAP KARÁCSONY, ITT AKAROK ALUDNI A SAJÁT ÁGYAMBAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :'( 16/L Nyolckor távoznom kell.
2011. dec. 23. 19:48
 31/93 A kérdező kommentje:
Na, fél kilenckor kell indulnom. Itt puszilgat, hogy díszitsünk együtt holnap... Nem értem én ezt már :(
2011. dec. 23. 20:20
 32/93 anonim ***** válasza:
96%
miért vagy intézetben amúgy?
2011. dec. 23. 20:24
 33/93 A kérdező kommentje:
Pontosan ezért... Mióta élek, ilyen hülye dolgai vannak. Tulajdonképpen magamtól mentem be, de valahogy mindig reménykedem, hogy más lesz...
2011. dec. 23. 20:24
 34/93 anonim ***** válasza:
96%
Mióta élsz intézetben?
2011. dec. 23. 20:25
 35/93 A kérdező kommentje:
Január óta, majdnem egy éve.
2011. dec. 23. 20:25
 36/93 anonim ***** válasza:
97%

Elolvastam a másik kérdést és örülök neki, hogy nem csak én vagyok ilyen lökött, hogy olyanok forognak a fejemben, hogy idegenekkel karácsonyozzak. Egy különbség van a másik kérdező és köztem és ez pont az, amiért erre a kérdésre válaszolok és nem arra. Nekem ez most a második karácsonyom, amikor hetekkel az ünnep előtt azon gondolkodom, hogy jó lenne olyan gyerekekkel megosztani a karácsony örömét, meghittségét, akiknek ebből nem, vagy alig jut. Van egy 5 éves fiam, egyedül nevelem, van édesanyám, testvérem, de nem együtt lakunk és a szenteste kettesben telik. Jó így is, de nem hagy nyugodni a gondolat, hogy hány gyerek lehet, akik örülnének, ha egy családban tölthetnék ezt a szép ünnepet. Eddig még nem léptem ez ügyben semmit, főleg azért, mert fogalmam sem volt, hogyan lehetne a gondolataimból valóság.

De itt a kérdező és a belinkelt másik kérdés újra elgondolkoztatott.

Az egyik azért, mert jó látni, hogy nem csak az én fejemben van a "hiba" ;) :D , a másik azért, mert szívesen segítenék.

Kérdező: hol laksz?

2011. dec. 23. 20:30
 37/93 anonim ***** válasza:
97%
16 ÉVES vagy és nem engedi hogy otthon aludj?!. ez nevezi szülőnek magyát!? o_O
2011. dec. 23. 20:31
 38/93 anonim ***** válasza:
98%

Lélekben kellene tudni "elszakadni" tőle.

Sajnos, az anyád, csak biológiailag az, szeretet, gondoskodás, felelősség nincs benne. És ebből a szeretet hiánya a legborzasztóbb.

Majd írd meg, végülis mi lett, hol aludtál, mi történt veled!

2011. dec. 23. 20:31
 39/93 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok.
2011. dec. 23. 20:34
 40/93 A kérdező kommentje:
Írni fogok mindenképp :) Felkeltettétek bennem az emberiségben való hitet...
2011. dec. 23. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!