A barátom mindig az anyjáéhoz hasonlítgatja a főztömet, jogosan esik rosszul?
16-ov válaszadónak igaza van, a sima étolaj messze nem egészségesebb, mint egy jó házi sertészsír...
Elég kevesebbet használni, lehet tonnányi zsír nélkül is tocsogós kajákat csinálni, ha tunkolni akar:)
Amúgy megértelek, az én barátom édesanyja szakács, na hát gondolhatod...:D Mondjuk én szívesen fogadok el tőle tanácsot, jobban ért hozzá.
"Te megszoktad azokat az ízeket,amit otthon tanultál. Aki nem evett jó ételt,annak ez is megfelelő."
Köszönöm, hogy az egész családom főzési szokásait lebecsmérelted. Elég beszűkült látásmódra vall, ezek szerint még te nem ettél jó ételt, ha számodra egy étel attól finom, hogy tele van zsírral. Ajánlom figyelmedbe a mediterrán konyha ízeit, majd talán másképp fogsz gondolkodni Mr. Zsírfan. De a te véleményedet nem is veszem figyelembe, mert aki ekkora baromságot ír, hogy a zsír egészségesebb, mint némi növényi olaj, arra nem is érdemes reagálni. Többieknek köszönöm.
Bocs az offért, de rettentő hamar felkapod a vizet,
a válaszadó nem becsmérelt Téged.
És az tény, hogy a sima étolaj nem egészségesebb, mint a mangalica zsírja...
11:05nek teljesen igaza van. Ha érdekel, van FINOM zsíros kaja, csak meg kell tudni főzni, Egyébklnt szerintem nem az tud főzni, aki reformkonyhát tart, hanem az, aki BÁRMIT meg tud főzni.
Én sem főzök zsírban tocsogósat mindez ellenére, de azért amibe füstölt szalonna kell, abba nem fogok olívaolajat tenni.
Nem becsméreltem le a főzési szokásaidat! Csupán megírtam,hogy a zsírral főzött étel jobb ízű és egészségesebb,mint az olajjal főzött. Azt is írtam,hogy KEVÉS zsírt kell használni. Ha csak egy kanál zsírt teszel az ételbe,nem fog soha tocsogni a zsírban. Sőt,ha tocsog,akkor már nem is jó az étel.
Azt sem írtam,hogy ne főzz mediterrán ételeket. Én sem főzök mindennap pörköltet,vagy rántott húst. Változatosan főzök,de nem a "tudósok" által egészségeseknek mondottak szerint.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!