Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne szégyellnem, hogy...

Miért kéne szégyellnem, hogy eltart a párom?

Figyelt kérdés

A testvérem szerint szégyen,hogy nem dolgozom,semmit nem csinálok itthon.

De nem értem,hogy miért.

A párom mondta,hogy nem szükséges dolgoznom és ez nekem is jobb,főleg most,hogy lesz egy közös babánk,így nem vagyok annyira fáradt és később is jobb lesz,hogy nem kell azon aggódnom,hogy mit főzzek éppen vagy hogy osszam be az időt,hogy mindent megtudjak csinálni,csak a picivel kell majd foglalkoznom.

Nem értem,hogy ez miért szégyen egyesek szerint?

2011. nov. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
96%
mivel neked nincs másod a meztelen pics.ádon kívül így ha szét mentek akkor a gyereket sem fogod megkapni
2011. nov. 19. 16:49
 42/59 anonim ***** válasza:
40%

Egyáltalán nincs ezzel semmi gond.Nem kell szégyellned. Hidd el senki nem takarítana ha megtehetné, hogy bejárónője legyen. Nem vagy arra se rászorulva, hogy dolgozz hiszen a férjed fizetése elég. Irigylésre méltó helyzetben vagy és aki azt mondja rád, hogy lusta vagy az csak irigykedik, hogy neki reggeltől estig dolgoznia kell, stresszel a munkahelyen aztán otthon még takarítania és főznie kell és akkor magával még nem is foglalkozott.

25/L

2011. nov. 19. 16:54
 43/59 anonim ***** válasza:
96%
Mivel igényed sincs semmit csinálnod, valószínűleg a gyerekedet is ebben a szellemben neveled. Egy gyerekkel rengeteg munka van, ha a háztartás fárasztó 2 emberre, akkor kösd fel a gatyád, vagy szerezzetek egy dadust.
2011. nov. 19. 17:04
 44/59 anonim ***** válasza:
74%

Te lány!

Mi lesz veled, ha beüt a baj? Ha párod tönkremegy, vagy meghal esetleg elhagy?

Mert a szerelem elmúlik, hiába érzi azt az ember, hogy örökké tart!

A szavaidból élve tényleg önállótlan vagy.

Miért szégyen?

Mert gyakorlatilag a puncidból élsz. Eddig mit adtál te ebbe a párkapcsolatba? A petesejteden kívül.

Én GYEsen vagyok. Az a munkám, hogy ellássam a férjem, a kislányom, a háztartást.

Egykorú vagyok veled.

De el nem bírnám képzelni, hogy ne csináljak semmit.

Amúgy te mit csinálsz egész nap?

2011. nov. 19. 17:05
 45/59 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem is szégyen..nincsenek ambicióid,céljaid?Mit csináltál addig egésznap,amig nem voltál terhes? Az teljesen más helyzet,mikor valaki gyerekkel van otthon és a férje tartja el,az természetes..

Persze engem nem zavar,hogy te semmit nem csinálsz,csak eltartatod magad,de ne csodálkozz ha a rokonaid szégyenlik,hogy ilyen lusta,kitartott liba vagy..

2011. nov. 19. 17:20
 46/59 anonim ***** válasza:
96%

16:54

Miért lenne rá irigy mindenki? Annak üres az élete, aki dolgozik, tanul, csinál is valakit, azé meg, aki a gyerek megszülésén kívül még egy tányér krumplis tésztát sem alkotott meg, teljesen tök jó? Nekem ez kicsit sántít.

Amúgy ez a "magaddal foglalkozás" kicsit furcsa dolog... Nekem nem az jut eszembe róla, hogy szoli, műkörmös meg shoppingolás a barinőkkel. Úgy is foglalkozhat magával az ember, ha közben csinál valamit. Megtanulsz egy nyelvet, tudsz kommunikálni külföldiekkel, sikerélmény. Veszel pár csomag gyöngyöt, készítesz magadnak vagy másnak egy szép kiegészítőt, büszke lehetsz rá. Kötsz a babának egy sapkát, más anyuka megdicséri. Lehet én vagyok az ufó, de nekem jobban esik, ha a munkámat dicsérik, nem a pasim pénzéből fizetett, műkörmös által készített körmeimet. Magammal foglalkoztam, tudtam relaxálni, gondolkodni, de közben alkottam valami szépet és hasznosat.

De biztos csak irigylem, hogy nem csinál a világon semmit...

2011. nov. 19. 17:26
 47/59 anonim ***** válasza:
96%
Párod és a te életkorod mindent elárul...
2011. nov. 19. 17:39
 48/59 A kérdező kommentje:

Mégis miért mennénk szét?!

Nem szoktunk veszekedni,nem úgy nézek ki,hogy el kéne hagynia egy másik nő miatt,mindig a kedvében járok és szeretjük egymást,megbeszéljük a problémáinkat,ha vannak.

És mit árul el a párom és a saját életkorom?

Tudom,hogy nagy a korkülönbség,de szeretem és ezen semmi és senki nem tud változtatni.

2011. nov. 19. 17:47
 49/59 anonim ***** válasza:
96%
kommenteiddel bizonyítod, hogy naiv és buta vagy.
2011. nov. 19. 17:50
 50/59 anonim ***** válasza:
95%
A korotok azért lényeg, mert egy korodbeli srác mellett nem tehetnéd meg, hogy ne csinálj semmit. (Tudom, alig vagyok nálad fiatalabb, a barátom egy évvel idősebb nálad.)
2011. nov. 19. 17:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!