Miért kéne szégyellnem, hogy eltart a párom?
A testvérem szerint szégyen,hogy nem dolgozom,semmit nem csinálok itthon.
De nem értem,hogy miért.
A párom mondta,hogy nem szükséges dolgoznom és ez nekem is jobb,főleg most,hogy lesz egy közös babánk,így nem vagyok annyira fáradt és később is jobb lesz,hogy nem kell azon aggódnom,hogy mit főzzek éppen vagy hogy osszam be az időt,hogy mindent megtudjak csinálni,csak a picivel kell majd foglalkoznom.
Nem értem,hogy ez miért szégyen egyesek szerint?
Nem értem,hogy miért kell poénkodni 15:41...
Ez nagyon nem is tartozik a kérdéshez,csak mivel kérdezték,leírtam.
Most az jobb lenne,ha tök s**r kajákat főznék?!
Így legalább mindig azt eszünk,amit szeretnénk és nem kell bajlódnom vele órákat.
ha már lusta vagy dolgozni(mert a párod eltart)akkor legalább ne legyél lusta a háztartást rendbe tartani
tudod tök jó dolog az ahogy élsz, de így nem vagy más mint egy tárgy, mert neked semmi hasznod nincs otthon
mit csinálsz akkor ha majd a párod felébred és az útjába kerül egy olyan nő aki tényleg nő aki tud háztartást vezetni aki kedveskedik a párjának finom ebédekkel aki nem csak a gyerek neveléshez ért
akárhogy is van a férfiaknak tetszik az, hogy a nő a konyhában is ügyeskedik nem csak az ágyban
Hát,mit mondjak,nagyon jó dolgod van..
Bejárónő,stb....
Nekem nincs! Viszont van állásom,és nem szorulok a férjem fizetésére...Sőt még többet keresek mint ő, pedig én se keresek sokat...
Én kiszolgáltatottnak érezném magam a Te helyedben...
A testvérednek van igaza. A lustaság szégyen,nem az,hogy a párod tart el. Te pedig lusta vagy.
Ha más végzi el helyetted a háztartási munkákat,és te 9 hónapon keresztül csak vásárolgatsz,és babaszobákat tervezel,az elég unalmas lehet. A babához majd dajkát fogadsz,hogy ne legyél fáradt?
Nem ítélem el azokat a nőket,akiknek nincs munkahelyük és csak a férj keres,ha ezt megengedhetik maguknak. De akkor a feleség lássa el a háztartást,főzzön,nevelje a gyerekeket.
De azt a nőt,aki csak reprezántál a férj pénzéből,és nem csinál semmi hasznosat,igen.
Különben hány évesek vagytok?
Ezzel az a gond, hogy az írásodból az derült ki, hogy nagyon fiatal vagy, azaz nincs végzettséged, munkatapasztalatod, élettapasztalatod.
Minden oké, happy most, de mi lesz 10-15 év múlva? Akkor nem fogsz unatkozni vagy vágyni, hogy hasznos tagja legyél a társadalomnak? Netalántán a párod lelép, mihez kezdesz? A gyerekednek így milyen példát mutatsz majd?
Itt a fő gond az, hogy az életcélod a plázacicáékkal egyenlő. De te édesanya leszel. Felfogtad te ezt, hogy ez mivel jár? Oké, hogy nem dolgozol most, meg majd neveld a gyerekedet otthon évekig, oké, de mit fog látni az a gyerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!