Miért kéne szégyellnem, hogy eltart a párom?
A testvérem szerint szégyen,hogy nem dolgozom,semmit nem csinálok itthon.
De nem értem,hogy miért.
A párom mondta,hogy nem szükséges dolgoznom és ez nekem is jobb,főleg most,hogy lesz egy közös babánk,így nem vagyok annyira fáradt és később is jobb lesz,hogy nem kell azon aggódnom,hogy mit főzzek éppen vagy hogy osszam be az időt,hogy mindent megtudjak csinálni,csak a picivel kell majd foglalkoznom.
Nem értem,hogy ez miért szégyen egyesek szerint?
Egyáltalán nem szégyen! Főleg, hogy babát vársz. Pihengess, mozogj sokat, vezesd a háztartást, ez is épp elég munka egy várandós nőnek.
Bár minden férfi ilyen lenne!
Szia!
Egyrészről jó ez így, mert tényleg nem vagy stresszes a munkahely miatt, munkatársak miatt, főnök miatt.
Nem tudom, hogy otthon mivel töltöd a hétköznapjaid, szoktál-e főzni, mert írtad, hogy nem kell azon aggódnod, hogy mit főzzél.
Másrészről pedig nem jó. Vagyis ha teljesen a férjedtől függsz anyagilag, az nem jó. Tényleg bármi történhet, jobb ha neked is van saját kis pénzed, vagy ha elválnátok ( ne így legyen), akkor meg tudj állni a saját talpadon.
Én azt mondom, hogy ha van rá lehetőséged, és mindkettőtöknek jó így, akkor rohadtul ne érdekeljen más véleménye. Én magam egy éve munkanélküli vagyok, és majd megőrülök itthon, de ha valaki ezt az életformát választja, úgy, hogy tényleg van rá lehetősége, akkor az az ő dolga. Légy boldog benne, és élvezd a babázgatást! :)
24/n
Mi lesz veled,ha a párod beteg lesz vagy meghal? Kevés ugyan a valószínűsége,de ez is előfordulhat? Vagy ha elveszti a jól fizető állását?
Ha meglesz a baba,akkor kevés időd lesz babusgatni a férjedet. Akkor pedig kezdődnek majd a bajok.
De ha neked ez így jó,akkor senki nem szólhat ebbe bele.
Engem is a párom tart el, vagyis részben.
Én 4 órásban dolgozom, az is áprilisig lesz, 190 Eu..de párom azt mondta,hogy ne vegyem ki a bankból, majd ha kellesz valami, akkor jól fog jönni.Kapok támogatást 60 Eut-ezt oda adom a páromnak,hogy fizesse a lakást, hogy itt vagyunk.Minden többit Ő állja, kaja, számlák.
Állítása szerint, amit Ő keres, az az enyém is, nincs olyan, hogy Te kerested, stb.
Szóval részben párom tart el.
" na így viszont, hogy nem takarítasz, és nem főzöl, nem értem, hogy mit tudsz csinálni, nem bántásból mondom, csak tényleg érdekel. meg, ha ezeket nem csinálod meg, akkor ki csinálja? mert az azért tényleg fura lenne ha a párod csinálná, munka után :S"
leírtad a kérdésemet, és a véleményemet is, köszi:D szóval?
Nem a párom csinálja.
A házat rendbe tartja a bejárónő,reggelit és vacsorát néha én csinálok vagy rendelünk vagy elmegyünk vacsorázni vagy veszünk valamit,ebédelni elmegyek a párommal étterembe.
Napközben sétálok,tornázom,vásárolok,filmet nézek,a barátnőimmel vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!