Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kéne szégyellnem, hogy...

Miért kéne szégyellnem, hogy eltart a párom?

Figyelt kérdés

A testvérem szerint szégyen,hogy nem dolgozom,semmit nem csinálok itthon.

De nem értem,hogy miért.

A párom mondta,hogy nem szükséges dolgoznom és ez nekem is jobb,főleg most,hogy lesz egy közös babánk,így nem vagyok annyira fáradt és később is jobb lesz,hogy nem kell azon aggódnom,hogy mit főzzek éppen vagy hogy osszam be az időt,hogy mindent megtudjak csinálni,csak a picivel kell majd foglalkoznom.

Nem értem,hogy ez miért szégyen egyesek szerint?

2011. nov. 19. 14:52
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
100%
Na ez már tényleg lustaság! Oké, hogy terhes vagy, de hogy az ég világon semmit ne csinálj, az azért kicsit vicces.
2011. nov. 19. 15:59
 32/59 anonim ***** válasza:
86%

Én voltam ebben a helyzetben. 4 évig éltem valakivel. Mivel egyetemre jártam, nehéz volt állandó munkát találni, de otthon mindent megtettem szinte szolgáltam. Nem is volt gond egy arabig, aztán idővel jönnek a finom megjegyzések, már volt állásom de direkt lelekiismeret furdallást keltet ha pl vetem egy cipőt, pedig nem volt cipőm már. Mert neki mindegy volt, akkor legyen nekm is az. A pénzéből soha nem vehetettem egy ruhát az apja mégis azt mondta én verem el a fia pénzét, közben meg ő maga bagózta el, meg a szerencsejáték, ennyit eről.

LÉgy önálló, és ne szülj fiatalon mert míg élsz bánni fogod idővel!

23/N

2011. nov. 19. 16:05
 33/59 anonim ***** válasza:
56%
Már nem azért, de ha telne rá és tudnék takarítót tartani, én sem takarítanék csak azért, mert pár irigykedő azt mondja... Takarítana a franc, ha egyszer nem muszáj nekem elvégeznem.
2011. nov. 19. 16:16
 34/59 anonim ***** válasza:
71%

Miért kellene szégyellned?

Mert semmirekellő vagy. Ne pontozz le, te is tudod, hogy a sze*x az nem számít.

2011. nov. 19. 16:16
 35/59 anonim ***** válasza:
88%

" Már nem azért, de ha telne rá és tudnék takarítót tartani, én sem takarítanék csak azért, mert pár irigykedő azt mondja... Takarítana a franc, ha egyszer nem muszáj nekem elvégeznem."

Oké, tehát a csaj napi teendői:

na várjunk csak...

2011. nov. 19. 16:19
 36/59 A kérdező kommentje:

21 vagyok,a párom 34.

Nem vagyok lusta,mindent megcsinálok azonnal,ha kérik tőlem.

2011. nov. 19. 16:23
 37/59 anonim ***** válasza:
98%

"21 vagyok,a párom 34.

Nem vagyok lusta,mindent megcsinálok azonnal,ha kérik tőlem."

Nem csak lusta vagy, hanem önállótlan.

Nekem pont ilyen anyám volt mint te. Hál égnek, hogy időben elvettek tőle. Lehet lepontozni!

2011. nov. 19. 16:28
 38/59 anonim ***** válasza:
97%

Kislány, te szoptatni sem fogsz, mert jajjj a cicim.

Anyukád mit szól mindehhez?

Itt nem a takarításon van a fő hangsúly, hanem a hozzáállásoddal van nagy gond.

Apukád biztos nincs.

2011. nov. 19. 16:31
 39/59 anonim ***** válasza:
97%

Annyira éreztem, hogy 20 körüli vagy, a pasid meg harmincas, gondolom vállalkozó arc. Aztán ha pár év múlva esetleg repülsz, akkor majd vagy te fogsz itt írni, hogy most mi lesz veled, vagy a pasi, mert az exe (vagyis te) még mindig a vérét szívná.

Dehogynem vagy lusta. Oké, ne dolgozz, mert megteheted. De könyörgöm, akkor legalább kezdenél valamit magaddal! Akármit, egyetemet, nyelvvizsgát, jótékonykodni valahol, főzni, alkotni valamit, akármit. De nem, a barinőkkel shoppingolgatni, mert egyébként minden olyan stresszes, fúúú. Nem, nem mentesít minden alól, hogy terhes vagy. De gondolom ezzel együtt nyugodt vagy, mert bebiztosítod magad a pasinál, szóval ha kidob, akkor is jön majd a gyerektartás.

2011. nov. 19. 16:41
 40/59 A kérdező kommentje:

Anyával már alig beszélek,neki a testvérem a kedvenc,Ő a mindenség.Ha beszélünk,akkor általában vita lesz a vége.

Apukám van,vele talán még jobb a kapcsolatom,mint anyával.

Az pedig nem tartozik ide,hogy fogok-e szoptatni vagy nem.

2011. nov. 19. 16:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!