Akit eltart a a párja, az hogyan éli ezt meg és mi a jövő képe?
Nem csak arra az időszakra, amíg munkát keres pár hónapig esetleg, hanem aki nem dolgozik valamiért egyáltaltán. Vagy mert nem akar - önmegvalósít, zenél vagy mert éveken 7-8-9-10-12 évig is akár 30 felett is tanul és ez az ok és nem akar mellette dolgozni vagy mert um főállású anya tizév korú gyermekek mellett is akár vagy mi egyéb okok vannak is még? ( A családtag ápolás is persze.)
Aki nem dolgozik, annak nem hiányzik, hogy saját magának legyen munkája, fizetése? Milyen érzés, ha felnőtt fejjel eltartják az embert?
Amikor otthon voltam a kisbabánkkal gyeden, akkor a gyed ellenére is nekem nem volt jó érzés, hogy kevesebbel tudok hozzájárulni a családi kasszához, mint eddig. Aki megteheti, hogy nem dolgozik, az hogyan éli ezt meg?
Ha hazamegyek a munkából jön a család és a háztartás második műszaka.
Régebben azt gondoltam, hogy csak az tud otthon maradni,aki ő maga jómódú vagy a párja jól keres vagy ilyesmi...de, nem mindig van ez így.
Én azon gondolkodtam,hogy mit csinál egész nap, aki nem dolgozik. Azt, amit aki dolgozik munka után megcsinál és még? Szabadidős tevékenység és tanulás? Jó vagy nem jó ez az állapot? A családnak jó, mert sok az idő rájuk és kipihent.
Meg, ahogyan a munkahelyeken, ma megbecsülik az embert, az inkább rombolja az ember lelkét, mintsem építené sokszor.
A párod miért nem akarta, hogy dolgozz? Ez az én közegemben fura, mert 2 fizu kell a megélhetéshez. :(( ezért nem is értem a motivációkat és nem látom annyira át a szitukat...mint egy mese és nem tudom belehelyezni magam ( mármint, hogy megértsem, mert nekem úgy könnyebben megy)
Nagyon boldog időszakod van akkor most, boldog pocakosodást!! Mi lesz a neve?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!