Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogy jössz ki a Férjed...

Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?

Figyelt kérdés
Én nem igazán jövök ki a Férjem előző házasságából született gyerekével. Nem tudnám megfogalmazni miért, valószínű, mert az anyjára hasonlít (ami nem dicséret...), ha nálunk van, akkor a mi családunkra (nekünk is van közös gyermekünk) kevesebb az idő (hiszen nekünk is csak a hétvége jut a hétből) stb. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. nov. 7. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 A kérdező kommentje:
68: értelmetlen comment-re értelmetlen comment a válasz. Különben meg a sok értelmetlen, idióta ócsárlás mellett igenis jól esik egy kis hülyeség. Az vesse rám az első követ, aki nem így van ezzel :)
2011. nov. 7. 16:25
 72/86 anonim ***** válasza:
58%

Nem tűnik fel, hogy hülyeség az egész gondolatmeneted???

Az is érthetetlen, hogy valaki feleségül vesz egy olyan nőt, aki nem szereti a gyerekét.

Ha ti elváltok és a férjednek új felesége lesz, hogy fog esni, ha ki nem állja a lányodat? Meg annak a gyereknek is.

Az én házamba a lábát nem tehetné hosszú távra olyan ember, aki nem szereti a gyerekemet, ő az első.

2011. nov. 7. 16:29
 73/86 A kérdező kommentje:
72: már írtam, hogy nem találkoztam a gyerekkel az esküvőig, a Férjem szeret, én szeretem őt, van egy szerelemgyerekünk, a másik családmegmentő gyerek lett volna (6 hónaposan elhagyta). Szóval valószínűleg ezért vett el...
2011. nov. 7. 16:32
 74/86 anonim ***** válasza:
82%

Az egy dolog, hogy vele nem találkoztál, de könyörgök, csak egy gyerek.

És attól még érthetetlen. Nálam ez alap dolog, hogy akár látatlanban is elfogad engem, velem együtt a gyerekemet, mert az életem része.

Ne haragudj, de ez az egész úgy jön le, mintha nem bánnád, ha többé nem menne hozzátok, mert ez a te érdeked. Csak azt elfelejted, hogy nem te vagy az első.

Az is előre látható volt, hogy a gyerek lesz nálatok is, ehhez nem kell ismerned és hogy a férjed ideje ezáltal korlátozott. Semmi olyan nem történt, amit ne lehetett volna tudni.

Szánj rá időt és ismerd meg a gyereket, idővel nem az anyja köszön vissza belőle, hanem a saját személyisége. Viszont ha már most azt érezteted vele, hogy nem szereted, és akár akarod, akár nem, érezni fogja, akkor később téged is utálni fog, a gyerekkel együtt és hidd el, hogy ennek minden lesz, csak jó vége nem.

2011. nov. 7. 16:38
 75/86 anonim ***** válasza:
74%

Itt a megoldás: mutasd meg a férjednek a fórumot, azonnal megoldódik a problémád! És nagy mázlid lesz, ha anélkül lép le mellőled, hogy kapnál tőle egy maflást.

Mellesleg, az elit családokban is lehet fekete bárány, nálatok te vagy. Még a kommenteket sem tudod értelmezni. Szerinted a 21-es hozzád szólt? Jesszusom! :)

Írod, hogy megbántad a házasságodat. A férjed is, ez tuti, legfeljebb még nem mondta neked.

2011. nov. 7. 16:39
 76/86 A kérdező kommentje:
75: az összes commentet ismeri a férjem, mivel megoldást keresünk :)
2011. nov. 7. 16:41
 77/86 anonim ***** válasza:

Igen, már alapból az kiveri a biztosítékot,hogy őt nem tekinted családtagnak, ő külön család. Azt megértem, ha egy fiatal lány így vélekedik, de egy 30 feletti nő, akinek gyereke is van. Ne csodálkozz, ha ezt kaptad itt.

Megbántad a házasságod, ez is csak a te hibád. Gondolom előbb utóbb válás lesz, kíváncsi vagyok mennyire fog tetszeni, ha majd a leendő párod nem kedveli a gyerekedet.

2011. nov. 7. 16:43
 78/86 anonim ***** válasza:
60%

Hát ez hót ziher, hogy nincs így.

Ha a férjed ott ülne melletted biztosan nem mondanád, hogy bánod őt, és hogy a gyerekednek nem fogod engedni, hogy olyanhoz menjen, akinek már van családja.

2011. nov. 7. 16:44
 79/86 A kérdező kommentje:
78: miért ne mondanám? az őszinteség fontos.
2011. nov. 7. 16:54
 80/86 anonim ***** válasza:

Ez nem őszinteség, hanem porig alázás.

Aki azt mondja bánja, az nem szeret.

Rám is sokan mondták, hogy megbánom ezt meg azt az életben, de akit én szeretek, azt soha egyetlen percre sem bántam meg.

2011. nov. 7. 16:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!