Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogy jössz ki a Férjed...

Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?

Figyelt kérdés
Én nem igazán jövök ki a Férjem előző házasságából született gyerekével. Nem tudnám megfogalmazni miért, valószínű, mert az anyjára hasonlít (ami nem dicséret...), ha nálunk van, akkor a mi családunkra (nekünk is van közös gyermekünk) kevesebb az idő (hiszen nekünk is csak a hétvége jut a hétből) stb. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. nov. 7. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 A kérdező kommentje:
28-as: köszönöm :-) Nem igazán értem, hogy miért támadásokat kell olvasni és visszaverni, miért nem segítőszándékból írnak az emberek? Talán nem is velünk van baj... :)
2011. nov. 7. 14:55
 32/86 anonim ***** válasza:
62%
mert biztos komolyan írta....
2011. nov. 7. 14:56
 33/86 A kérdező kommentje:
jenny: az apám felesége nem fogadott el engem, a gyerekei meg utáltak. Azt hiszem értem a gyerek szempontját, de NEM érdekel. Engem az érdekel, hogy hogyan oldjam meg.
2011. nov. 7. 14:56
 34/86 anonim ***** válasza:
86%
28-as vagyok, ironikusan értettem.
2011. nov. 7. 14:57
 35/86 anonim ***** válasza:
Miért nem beszélsz őszintén a férjeddel?
2011. nov. 7. 14:58
 36/86 anonim ***** válasza:
64%
de láthatóan ugyanazt csinálod mint az apád felesége anno veled....no comment. hozzászólásaidból ítélve, meg az elveden , hogy a férjed szereted nem mást...nem fogsz megoldást találni rá soha, hiába várod itt a megváltást. Sziasztok.
2011. nov. 7. 14:59
 37/86 anonim ***** válasza:
55%
nem vagy "féltékeny" véletlenül a férjed másik gyerekére? Vagy talán a gondolat zavar, hogy a párodnak másik nőtől is van gyereke?
2011. nov. 7. 15:05
 38/86 A kérdező kommentje:
35: beszélgettünk sokat. Látja, hogy nehéz nekem is, neki is, a mi babánkat is féltjük. Csak ő műs szemszögből nézi és nehezen értjük meg egymást. Elég sokat beszélünk erről, csak úgy gondoltam, hogy megkérdezem, hogy mások hogyan csinálták.
2011. nov. 7. 15:05
 39/86 anonim válasza:
100%

Kedves Kérdező! Én abszolút hasonló szituációban lévő feleség vagyok (előző házasságból 16 éves nagylány, kiköpött az anyja), közös 3 éves kislány. Így hajlandó vagy végigolvasni a véleményemet?

Ne haragudj, de még így sem tudom átérezni a problémádat. Nálunk évekig tartott, amíg sikerült elfogadtatni magamat a leányzóval, sokáig a köszönésemet sem volt hajlandó fogadni annak ellenére, hogy a szülei évekkel az én felbukkanásom előtt elváltak. Mostanra mégis sikerült szinte barátnői kapcsolatot kialakítanunk, mert ő is felnőttebb lett, meg én is türemesen kivártam, amíg lecsengenek benne az indulatok. Sosem tekintettem rá úgy, mint betolakodóra, igenis a családhoz tartozik, hiszen a párom gereke. Nyilvánvaló, hogy lehetnek súrlódások, de én pl. igen nagyot csalódnék a férjemben, he miattunk hanyagolná a másik gyereket. Pedig mi még kevesebbet vagyuk együtt csak hármasban mint ti, mert a férjem havonta egy hétvégét mindig végigdolgozik és természetesen a nagylány olyankor jön, amikor ő is itthon lehet. Szóval szerintem hozzáállás, empátia és akarat kérdése az egész.

Olyan személyiséggel azonban, ami a te kommentjeidből kitűnik, nem sok jó várható... Szerintem először neked kellene túllépned azon, hogy egyszerűen féltékeny vagy egy gyerekre. Ez igen nagy önzőségre vall, már bocs!

2011. nov. 7. 15:08
 40/86 A kérdező kommentje:
37: ez nem is féltékenység igazából, hanem az, hogy nagyon kevés idő marad egymásra, ahogy már korábban írtam. Emellett az sem segített, hogy az anyja hülye mondatokat töltött az agyába (én ez meg az vagyok), nekem ez rosszul esett, mert igaz, hogy én vagyok a felnőtt, de azért engem is megvisel sok minden. én is érzékeny vagyok. Elvesztettem már egy babát és akkor még nehezebben tudtam kezelni ezt a helyzetet.
2011. nov. 7. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!