Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?
Kedves Kérdező! Én abszolút hasonló szituációban lévő feleség vagyok (előző házasságból 16 éves nagylány, kiköpött az anyja), közös 3 éves kislány. Így hajlandó vagy végigolvasni a véleményemet?
Ne haragudj, de még így sem tudom átérezni a problémádat. Nálunk évekig tartott, amíg sikerült elfogadtatni magamat a leányzóval, sokáig a köszönésemet sem volt hajlandó fogadni annak ellenére, hogy a szülei évekkel az én felbukkanásom előtt elváltak. Mostanra mégis sikerült szinte barátnői kapcsolatot kialakítanunk, mert ő is felnőttebb lett, meg én is türemesen kivártam, amíg lecsengenek benne az indulatok. Sosem tekintettem rá úgy, mint betolakodóra, igenis a családhoz tartozik, hiszen a párom gereke. Nyilvánvaló, hogy lehetnek súrlódások, de én pl. igen nagyot csalódnék a férjemben, he miattunk hanyagolná a másik gyereket. Pedig mi még kevesebbet vagyuk együtt csak hármasban mint ti, mert a férjem havonta egy hétvégét mindig végigdolgozik és természetesen a nagylány olyankor jön, amikor ő is itthon lehet. Szóval szerintem hozzáállás, empátia és akarat kérdése az egész.
Olyan személyiséggel azonban, ami a te kommentjeidből kitűnik, nem sok jó várható... Szerintem először neked kellene túllépned azon, hogy egyszerűen féltékeny vagy egy gyerekre. Ez igen nagy önzőségre vall, már bocs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!