Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?
Hát pedig a férjednek a gyereke sokkal inkább a családja, mint te. Feleségek, mint látod, jönnek, mennek de a gyerek marad. Annak a gyereknek még a hétköznap esték sincsenek, nemúgy, mint nektek. Mondd meg a férjednek, hogy nem kell a gyereke, nem szereted, aztán nézd meg, mit szól.
Hogy szegény gyerek az előző nejre hasonlít, ez is a férjed ízlését tükrözi.
Kívánok neki egy 3. feleséget, aki majd a ti közös gyereketekhez így áll hozzá.
Az én férjemnek nincsen ugyan "nagy" gyereke elvált kapcsolatból, de teljesen meg tudlak érteni titeket.
Tudom, hogy más, de pl én a férjem unokahúgait nem tudom elviselni. A sógornőim mindig hozzák őket, de ha együtt vannak, képtelenek viselkedni,anyukák nem fegyelmezik őket, mert végre szusszannak egyet, nekem meg szétszedik a lakást, és én érzem magam hülyén, hogy nekem kell fegyelmeznem őket.(és igen, nekünk is van gyerekünk, nem múzeumban élünk, de akkoris bosszantó)
Az egyik kislányt amúgy nagyon szeretem, de a többiek unszimpatikusak.
Van egy ilyen hülye nézet, hogy a gyerekeket szeretni kell, hát szerintem nem feltétlenül. Ugyanúgy van személyisége, mint egy felnőttnek, és a felnőtteket sem szeretjük mind, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!