Férjem az előző házasságából született gyerekeit jobban szereti, mint a közöset, mit tehetnék?
Talán azért tenné etz, mert a ti gyereketek még ilyen kicsi, s annak idején a lányaival is így bánt?
Ez is lehet.
Ha az exfeleséggel nem vagytok rosszban, kérdezz rá, hogy ennyi idős korukban hogy bánt a lányaival. Lehet, hogy ugyanígy és csak már "érettebb" korukban tudott mit kezdeni velük.
A férjem mesélte, hogy amikor a lánya nagyon pici volt, nem tudott mit kezdeni vele, mert beszélni még nem tudott, egyszerűen túl kicsi volt. Most 18 éves, össze vannak nőve és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.
Nálatok is lehetséges egy ilyen dolog.
Egy 5 évesnek mégis milyen autó nagyságrendű dologra lenne szüksége?
A nagyobbak már értékelik a drága ajándékot, nem növik ki, tartósan tudják használni.
Amíg kicsik voltak biztos ők sem kaptam meg mindenféle drága vackot.
Akkor lesz jogos a felháborodásod, ha megnő a közös gyermek és akkor se költ rá annyit, mint a másik 2 lányra.
Szia!
szerintem az is számít, hogy mennyi időt tud a gyerekeivel tölteni. mert ha mondjuk a ti pici gyermeketeknek nem vesz meg mindent, de sokat játszik vele, és igazán jó apja a picinek (ezt te úgyis érzed), akkor finoman szólva le van ejtve, hogy mennyit költ rá. hidd el - bár közhelynek hangzik, de tény- a szeretetet, és az együtt töltött minőségi időt nem lehet pénzben mérni. sztem is elképzelhető, h csak kompenzálni akar. A lányai mindig is ott lesznek neki, ezt el kell fogadnod, de attól még veletek él. Ha a gyermeked nagyobb lesz, akkor nyilván őt is fogja ilyen szinten támogatni.
13.05-ös vagyok
Sajnálom, azért ez a szeretet ügy már kényesebb téma. Ezért megfontolandó kivel kezd az ember. Egy gyerekes elvált apa, nem mindig tud teljesen új életet kezdeni.
Szerintem rémeket látsz. A kisgyerek még csak 5 éves. Őszintén megmondom, én is fölöslegesnek tartom hogy drága vackokat vegyek egy kisgyereknek, aki pár hónap múlva megunja a játékot és félredobja, a ruhát kinövi. Ilyen korban a drága dolgok feleslegesek.
Ellenben egy olyan gyereknek, aki most indul el az életben, autót, lakást venni egyáltalán nem hülyeség, hanem hatalmas segítség. A lány nem fogja pár hónap múlva kinőni vagy félredobni a lakást vagy az autót. Ha a kisgyerek nagyobb lesz, biztos rá is többet fog költeni. Ha már lesz értelme.
A dicsekvés: figyelj, számomra érthető hogy egy 15-18 éves gyerekkel könnyebb "dicsekedni" mint egy 5 évessel. Mert az egyikről elmondhatod hogy milyen jól tanul, hogy milyen tervei vannak, milyen ambiciózus, okso, stb. Egy 5 évesről maximum annyit lehet mondani hogy szép kisgyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!