Ami családunkban ugy nevelkedtünk hogy hetente fürdés valamikor 2hetente. Anyám még mindig igy fürdik. Nem gáz ha valaki igy neveli a gyerekeit?
Beszéltem vele rola mondta hogy az ő idejükben fürdőszoba se volt. Lavór volt hetente 1szer.
Most viszont elzárta a vizet a sok vizszámla miatt igy már 2 hete nem fürödtünk . Elvileg ma lesz fürdésnap.Mit tegyek?
Nem szeretem az ilyen "az én időmben még ez se" embereket. Anyukám kezelésekre jár, mert nem érez semmit a lábujjaival, mert a nagyszüleim annak idején télen is csak alig-alig fűtöttek.
Mondd azt, hogy mások megszólnak. Általában az ilyeneknek számít, hogy "mások" mit mondanak.
Uristen Ez nagyon gáz mindennap zuhanyozok ki sem birnám nélküle.
szerintem beszélj anyádal,legaláb egy nagyon gyors zuhanyozást engedélyezen naponta,vagy valamilyen mosdási lehetöséget.Sajnálak.
WC után sem mostok kezet?
De igen, gáz.
Mindenképpen fürödj meg.
Ez az ő idejében duma azért gáz, mert anyámék is a kútból húzták a vizet és onnan fürödtek, de naponta, lavórban. Főleg aki állatokkal foglakozik, kertben dolgozik, elég koszos lesz ahhoz, hogy megfürödjön akárhogyan.
Hogy viselik el a szagotokat a közösségben, ahová jártok? Munkahely, iskola?
Egyébként a net nem drágább, mint a havi vízszámla?
Nagyszüleim falun éltek, melegvíz nem volt náluk, úgy melegítették. De mégis mindennap fürödtek, ha lavórban is!
Nyáron mondjuk könnyebb volt az ügy, a napra kitettek vizet kádba (volt, hogy szüretelőkádba, a gyerekek nagy örömére), és estére felmelegedett. Télen pedig maradt a lavóros megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!