Más is csinál ilyet? Fürdés barátnővel.
Én mikor 16 körül voltam, volt egy legjobb barátnőm, még mindig az, és ha egymás otthonában aludt valamelyikünk, együtt fürödtünk. Abszolút nem volt semmi sexuális gondolat se cselekvés sem eszünkbe sem jutott. Csak addig is dumáltunk ennyi.
Most már kisgyerekeim vannak, és elképzelem ezt csinálnák. Hm.... miket gondolnék, de eszembe kell jusson saját példám is majd. A mi szüleink nem abalyogtak nem szóltak semmit. Nekik vajon eszükbe jutottak ilyesmik, vagy más kor volt még és azért, vagy .... Mit gondoltok ?
9O években volt ez.
Szia!
24 vagyok, férjezett, kismama. Nekem is van egy olyan barátnőm, akivel egy depisnek induló estén(ő volt depis, pasi ügy) együtt kerültünk a kádba. Jót röhögtünk egymáson, elmondtuk egymásról a véleményt(jé, mekkora popsi, fogyjál már, persze csak vicc volt és eszünkbe nem jutott a sexualitás ), és azóta még jobb a barátságunk. Ennek már pár éve, de nem bántam meg, és ő sem. Én nem találok benne kivetnivalót.
Szerintem ez egyénenként változó. Én elhiszem, hogy létezik ilyen, mindenféle szexuális tartalom nélkül, ahogy írtátok is. Én mondjuk nem tenném. Nekem is van egy-két bizalmas barátnőm, de nem csinálnám ezt. Max. fürdőruhában.
Szerintem ez csak annyi, hogy én úgymond "szemérmesebb" családban nőttem fel. Egy évvel idősebb nővéremmel sem fürödnék együtt, pedig ő még vérrokonom is. Nem hogy egy másik lánnyal, akármilyen jó barátnőm is.
Remélem, nem értitek félre, nekem ezzel semmi problémám, csak én (neveltetésemből adódóan) nem tenném ezt.
De érdekes kérdés amúgy.
26/N
sosem jutott még eszembe...
együtt fürödni 4-5 éves korig szülővel oké
15-16 éves kor felett pedig fiú a lánnyal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!