Mit lehet kezdeni egy ilyen barátnővel?
Van egy barátnőm, akit nagyon szeretek és bár fiatalabb nálam jópár évvel, jól kijövünk. Megbízom benne és ő is bennem, viszont...
...minden nap találkozni akar és ha nem érek rá,vagy épp nincs kedvem, akkor megsértődik. :(
Múltkor is hívott hozzájuk, de nem tudtam menni, aztán írta, hogy haragszik rám ő is és az anyja is, mert nem mentem. Detto ugyanez, mikor egyik este 7-8 körül elaludtam, mert előző este hajnalig együtt voltunk. Tudom, hogy szeretettel vár meg minden és ez jólesik, de ő is megérthetné, hogy nekem itthon is vannak dolgaim. Múltkor is hívott valamerre és ezt elmondtam neki, hogy itthon is van mit tennem, azt mondja, ez kifogás...
Ha pedig találkozunk, elvárja, hogy a fél napot együtt töltsük. Persze barátnők ott vannak, ha szükség van rájuk, és megesik az, hogy eltelik egy nagy együtt, de nem minden találkozásnál....
Jó lenne néha csak 1-2 órát együtt tölteni, nem pedig délutántól hajnalig, vagy késő estig. Szerintetek mit tehetnék, hogy megértse és ne értse félre ezt?
Csak szeret téged:) Én is ilyen vagyok a szerelmemmel. Éjjel nappal vele lennék, csak ő neki is kell egy kis tér mint neked.:) És oké megértem, de én szeretem őt:)
Hány évesek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!