Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Mit lehet kezdeni egy ilyen barátnővel?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm, akit nagyon szeretek és bár fiatalabb nálam jópár évvel, jól kijövünk. Megbízom benne és ő is bennem, viszont...

...minden nap találkozni akar és ha nem érek rá,vagy épp nincs kedvem, akkor megsértődik. :(

Múltkor is hívott hozzájuk, de nem tudtam menni, aztán írta, hogy haragszik rám ő is és az anyja is, mert nem mentem. Detto ugyanez, mikor egyik este 7-8 körül elaludtam, mert előző este hajnalig együtt voltunk. Tudom, hogy szeretettel vár meg minden és ez jólesik, de ő is megérthetné, hogy nekem itthon is vannak dolgaim. Múltkor is hívott valamerre és ezt elmondtam neki, hogy itthon is van mit tennem, azt mondja, ez kifogás...

Ha pedig találkozunk, elvárja, hogy a fél napot együtt töltsük. Persze barátnők ott vannak, ha szükség van rájuk, és megesik az, hogy eltelik egy nagy együtt, de nem minden találkozásnál....

Jó lenne néha csak 1-2 órát együtt tölteni, nem pedig délutántól hajnalig, vagy késő estig. Szerintetek mit tehetnék, hogy megértse és ne értse félre ezt?

2011. aug. 7. 20:48
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Miért, te milyen gyakran akarnál vele találkozni? n
2011. aug. 7. 20:50
 2/16 A kérdező kommentje:
Még a párommal se találkoztunk minden egyes nap! Ahogy adódik, úgy. 2-3 naponta, de ha néha úgy alakul, hogy egymás után 1-1 nap, az sem gond, csak ez így egyfolytában sok, mert más dolgokra nem jut időm. Főleg, hogy fél naposak ezek a találkozások. :/
2011. aug. 7. 20:52
 3/16 anonim ***** válasza:

Csak szeret téged:) Én is ilyen vagyok a szerelmemmel. Éjjel nappal vele lennék, csak ő neki is kell egy kis tér mint neked.:) És oké megértem, de én szeretem őt:)

Hány évesek vagytok?

2011. aug. 7. 20:53
 4/16 anonim ***** válasza:
örülj neki, hogy van barátod, nekem egy sincs...
2011. aug. 7. 20:53
 5/16 A kérdező kommentje:
Nem a szerelmem, én is lány vagyok és ő is. Barátilag barátnőm.
2011. aug. 7. 20:56
 6/16 emolány ***** válasza:
Én is így vagyok a barátnőmmel vagyis hát én azért várom el tőle hogy sok időt töltsünk el eggyütt mert nekem is ő az egyetlen barátnőm.
2011. aug. 7. 20:57
 7/16 anonim ***** válasza:
menny idősek vagytok?
2011. aug. 7. 20:59
 8/16 A kérdező kommentje:
22 és 16
2011. aug. 7. 20:59
 9/16 anonim ***** válasza:
És ezt elmondtad már neki is? Hogy nagyon szereted és mindig számíthat rád, de van más dolgod is? Ha igazi barátnő, és nem csak saját maga fontos neki, akkor megérti.
2011. aug. 7. 21:00
 10/16 A kérdező kommentje:
Persze, mondtam neki... Arra mondta, hogy ez csak kifogás. Meg akkor is ment a sértődés, hogy mincs kedvem vele lenni, meg nem szeretem a társaságát, pedig ez butaság. Múltkor is tök rossz kedvem volt, de elmentem vele ahova akart, mert addig erősködött. De bármennyire szeretem, ez nem megy mindig. :S
2011. aug. 7. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!