Mit lehet az olyan barátnővel kezdeni aki a pasija miatt elhanyagolja a barátságot?
több ilyen barátnőm is van, igaz, h nem csak pár hetesek a kapcsolataik, némelyiknek már 2 éves, de azt veszem észre h teljesen beszűkült az érdeklődi körük. Ha én elhívom vmerre rá sem ér, vagy nem válaszol, amikor ott van akkor is csak a pasijáról beszél, a barátnők már csak 2.-ak lehetnek mindenben. ez normális? nekem is volt barátom, de erre külön figyeltem, és ugyanúgy élveztem a „csajos programokat”
19L
ennek ez a rendje
én is leépitettem az ilyen barátnőimet akik nem tudták megérteni,hogy párom az első...
párom 4 éve mellettem van,a barátok meg cserélődnek...
egyszer ki kell nőni a tinis 2délután-este a csajoké2 dolgoból
23/N
Hát szerintem, meg nem ez a rendje! A rendje az,hogy meg kell találni a középutat. Soha nem hanyagolnám el a barátnőimet a férjemért. Ők akkor is mellettem lesznek, ha Isten ne adja a férjem már nem!
Persze, nyilván kevesebbet vagyok velük, amióta együtt vagyunk, de olyan még soha nem volt,hogy mondjuk egy hónapig ne lássam őket. A férjemmel együtt élek, bármikor láthatom, a barátnőket meg ritkábban. Ahogy a férjemnek is meg vannak az ezeréves barátai, ő sem hanyagolja miattam őket. Heti egy nap nálunk mindig pasis-csajos este. Akkor ő is megy, meg én is. Nem érzem,hogy azért mert nem tanyázunk mindig egymás fenekébe, kevesebbet érne a kapcsolatunk. És igenis, arra is büszke vagyok, hogy a barátnőim mindig elmondják,hogy milyen jó,hogy én nem gyepesedtem be, és megoldom a baráti és a házas életemet is. Nem igényel annyi szervezést! Mind az én barátai,mind a férjemé szívesen látott vendég a házunkban. A férjem is nagyon jól kijön a csajokkal. Sőt még azt is megértette, hogy éjjel 2kor elmentem az egyikhez, mert éppen akkor dobta ki a vőlegénye!
Inkább úgy kellene, hogy az ember a párját is bevigye a baráti társaságába. Az én barátaimnak is el kell fogadniuk, hogy a párom hozzám tartozik, és ha megyek valahova velük, jön ő is velem. Ugyanígy van az ő barátaival.
Viszont azt nem róhatod fel, ha egyik-másik csaj csak a barátjáról beszél. Van, aki így szerelmes: minden gondolata a párja körül jár. Pláne, ha a legtöbb programot együtt szervezik.
Nekem az a helyzet hogy amikor barátom lett, a barátnőmmel egy darabig ugyanúgy megvoltunk. Aztán ő elkezdett egy olyan csajjal lenni akit ki nem állhatok, ezért én többet lettem a barátommal. A végén már az lett hogy nagyon rosszul éreztem magam, ezért beszéltem barátnőmmel h ez így nagyon nem jó, erre ő szinte leoltott hogy mindig barátommal vagyok. Meg mondtam neki hogy ne haragudjon, de én a csajt akivel van nem bírom. Aztán elkezdte mondani hogy sosem megyek ki velük. Hát mivel sosem hívnak. Szóval nagyon rossz helyzetben vagyok :/ de már kezdem megszokni..
Amúgy ha úgy van ahogy leírtad hogy hívod a csajt és nem megy.. hát nem igaz hogy 1-2 délutánja nincs rád.. ez nem normális szerintem.
Nincs olyan pasi, amiért hanyagolnám a barátnőmet. Szerintem nekik sem kellene ezt tenniük. A pasiknak amúgy sem szabad kielégíteni minden vágyukat, mert akkor elszemtelenednek.
Amúgy ha mindenki ezt mondja "ez az élet rendje", akkor teljesen jogos az is, hogy a férjeknek otthon a feleségük és a gyerekük mellett a helyük és egy férj nem jár el a haverokkal.
Vagy ez csak a nőkre nem igaz?
Nekem is vannak ilyen barátnőim akiknek teljesen beszükőlt a gondolkodásmódjuk.
Én mondjuk sosem tartottam jó megoldásnak, hogy a fiú vagy a lány a baráti kör "tagja" legyen, hiszen ami köztük van az csak rájuk tartozik és a többieknek is nehéz hiszen akkor nem tudunk olyan dolgokról beszélgetni. Például lehet, hogy a barátnőm a barátom előtt nem szívesen beszélne a családi dolgairól.
Szerintem az a normális, ha egy kapcsolat mellett ápolod a barátságokat is. Egy kapcsolatnak sem tesz túl jót ha sülve-főve együtt vannak, néha ki kell mozdulni egymás nélkül is:)
L/19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!