Anyukák, ti mikor fürdettek este? Kinél mi vált be, a korábbi (6 körüli fürdés), vagy a későbbi (8 esetleg 9 körül)?
7 óra körül általában. Utána evés és el is alszik.
Van, hogy nyűgösebb napja van, olyankor fél órával előbb fürdetünk, de már volt olyan is, hogy csúsztunk 1 órát.
7kor szoktunk, utána kicsi játék, 8kor evés ha nem álmos még egy kis játék és utána alvás. De volt már rá példa, hogy fürdés után egyből evett és aludt is, mert nyűgös volt.
Nálunk fürdés a fix
Nyáron születtek a gyerekeim, 7-kor fürdettünk kezdetektől, utána szopi és alvás. Amikor jött az óraátállítás, akkor is maradt az időpont, nem állítottuk hozzá a gyerekeket, meghagytuk a saját ritmusukat, így télen korábban, 6 körül fürdettünk. Nekünk ez így bevált.
Mostanra 3 éves ill. 14 hónapos, maradt a 7 órai fürcsi.
Úgy látom, nem vagyok egyedül, mindig azt hittem, hogy én extrém korán fürdetek :)
Legkésőbb 7-kor mi is, de akkor már nagyon nyűgös a kisfiam. Szeretném kitolni az időpontot, hogy hosszabb legyen az éjszakánk, de nem sikerül még egyelőre.
Az óraátállításnál bajban leszünk...
9-kor fürdetünk, 1/2 10-kor már alszik. Reggel 1/2 10-kor kel (előtte 1x szopizik 6-kor, de visszaalszik rögtön).
Mi azért tettük ilyen későre, mert a 12 órás alvásciklusa reggel sok szabadidőhöz juttat, olyankor tudok tanulni, főzni. Este már nincs ilyesmikhez erőm (főleg a tanuláshoz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!