Férjem az előző házasságából született gyerekeit jobban szereti, mint a közöset, mit tehetnék?
SZerintem mivel nem velük él, gondolja valamivel ezt a lépését kompenzálnia kell. Sarokban tartja magát, ha nem a lányai teszik ezt vele.
Másik az, hogy lehet velük is ezt csinálta, mert valljuk be, gyerekjátékot venni a legnagyobb pénzkidobás sok sok sok esetben. De legalább ha ott van és törődik a kicsivel, az ami a fontosabb egyelőre a kicsinek !
Lehet, hogy anyósék jobban kedvelték az előző menyüket, ezért az ő gyerekeit dícsérik. De szerintem csak símán arról van szó, hogy őket már 15-18 éve ismerik, és ezért szerethetik jobban a nagyik, meg aztán ők az első unokák a fiuk részéről. És ők már le tettek valamit az asztalra (jó bizi, jó sporteredmény, tehetség a zenéhez, vagy ilyesmi)
A férjeddel is ugyan ez a helyzet. Neki ők az első gyerekei, és élvezi, hogy most már tud velük mit kezdeni, és így "könnyebb" szeretni őket, ha ő csak a hétvégi apuka, nincs benne a mindennapjaikban. Pótolni próbálja azt az időt, amit nem tud velük tölteni, és próbálja őket elindítani az életben (autó, lakás), hisz nekik most szükségük van erre lassan. A közös gyermektől talán azért "sajnálja" a játékokat, mert tapasztalt, és tudja már az idősebbekből, hogy egy-egy játékkal csak rövid ideig voltak el, és most felesleges pénzkidobásnak gondolja, de lehet, hogy azért is mert már a közös gyermeknek van elég játéka.
Nem hinném, hogy annyival sokkal jobban szeretné az első gyerekeit, csak talán nem akarja őket elveszíteni.
Tudom, hogy ezt így kívülállóként könnyű mondani, és szerintem mindenkinek ilyen rosszul esne ebben a helyzetben az ilyesmi, én megértem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!