Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogy jössz ki a Férjed...

Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?

Figyelt kérdés
Én nem igazán jövök ki a Férjem előző házasságából született gyerekével. Nem tudnám megfogalmazni miért, valószínű, mert az anyjára hasonlít (ami nem dicséret...), ha nálunk van, akkor a mi családunkra (nekünk is van közös gyermekünk) kevesebb az idő (hiszen nekünk is csak a hétvége jut a hétből) stb. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. nov. 7. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
62%
Utolsó vagyok, bocs az offért, de: gyermekpszihológus! A helyesírásod megrökönyít! Nem könyvekből kellett ott tanulni?
2011. nov. 7. 14:28
 22/86 A kérdező kommentje:
kedves 18. válaszoló. Köszönöm, utólag én is látom, de ezt (sajnos) az emberek csak utólag látják. Akik VALÓBAN ilyen helyzetben vannak általában rámennek, ennek több ok lehet 1. nem kapnak segítséget, 2. a két fél pont ellenkezőleg látja és nem nagyon lehet megbeszélni, 3. nincs kivel beszélni erről mert aki nincs benne nem tud segíteni (ld. néhány haszontalan, pocskondiázó comment)
2011. nov. 7. 14:29
 23/86 A kérdező kommentje:
20. válaszoló, az utolsó mondat nagyon aranyos volt és igen, igaz is. Ha nem ez a téma lenne, vajon akkor is azt írnák egyesek, hogy szeretned kell, nem lehet gombnyomásra szeretni :) Szóval köszönöm a válaszodat :)
2011. nov. 7. 14:31
 24/86 A kérdező kommentje:
21-es: továbbra sem értem mit keresel itt...
2011. nov. 7. 14:32
 25/86 anonim ***** válasza:
60%
Hát, azért a válaszaidból ítélve nem sajnállak téged....véleményt nyilváníthat akárki ha nem tetszik nem veszed fel és nem válaszolsz....és azt kívánni másoknak , hogy kerüljenek ilyen helyzetbe? Nem tudom hány éves vagy, de úgy viselkedsz mint egy 15 éves tini aki megsértődik ha valaki megmondja neki a véleményét...marha jófej vagy.... nem kellett volna belemenni aztán nem lenne ez. Válj el ha nagyon zavar és legközelebb meg gondolkozz. Plusz ha orvosok vannak a családodban miért nem tőlük kérsz segítséget? Nem nagyon fogsz itt hozzád hasonlókat találni, akik meg úgy gondolkoznak, mint te, úgyis téged pártolnak, csak megerősítés miatt vagy itt nem segítségkérés végett hogy megoldást találj....
2011. nov. 7. 14:39
 26/86 A kérdező kommentje:
kedves jenny: ez sem volt hasznos. Engem azok véleménye érdekel, akik ugyanilyen cipőben járnak, ebben jársz? Nem, akkor viszlát. Nekem nincs időm azokat hallgatni, akik nem segítenek...Szerencsére írnak olyanok is, akik ugyanígy vannak és talán nekem is támaszt adnak, a többiek véleménye miért is érdekelne? Nem a kritikát nem bírom, hanem az irreleváns vélemények nem érdekelnek. Pl. az hogy "undorító vagy", azzal mit kezdjek? 1. nem segít, 2. hol van a topic indítóban az, hogy "nyugodtan szidj" 3. ezek az emberek unatkoznak, erre nincs időm.
2011. nov. 7. 14:45
 27/86 anonim ***** válasza:
53%
ha megtanulnál olvasni akkor látnád hogy voltam ebben a helyzetben csak nem úgy mint a második feleség...hanem a gyerek szempontból, és ha neked ez a vélemény sem jó, akkor egoista önző ember vagy, akit úgysem érdekel más véleménye csak veri itt magát, hogy valaki azt mondja, igen jól csinálod!!
2011. nov. 7. 14:48
 28/86 anonim ***** válasza:
41%

Kérdező!

Igen, jól csinálod neked van igazad!

2011. nov. 7. 14:50
 29/86 A kérdező kommentje:
Kedves Jenny, én tudok olvasni, te tanulj kérdést értelmezni! ha NEM vagy feleség, akkor NE írj, ugyanis gyerekként te GYEREK voltál, NEM feleség. ez NEM ugyanaz. A macska és a kutya is állat, de mégsem ugyanaz...
2011. nov. 7. 14:53
 30/86 anonim ***** válasza:
50%
persze, csak te esélyt sem adsz annak , hogy megértsd a gyerek szempontját is.
2011. nov. 7. 14:54
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!