Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?
Hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldal. Nekem van egy nagyobb lányom, és egy közös kisfiú a férjemmel. Azt eleve kizártnak tartom, hogy az én gyerekemre mondana ilyet, mert akkor össze sem jöttem volna vele, ha mégis, akkor ennyi lenne a kapcsolatunknak. Ott helyben. A gyerekeimet mindennél jobban szeretem, és szerintem a férjed is. Valahogy kapd össze magad, nézd azt a szerencsétlen gyereket, a férjed fia, a gyereked testvére, és az is marad. Csak nehogy a házasságod rámenjen, tedd össze a 2 kezed, hogy ilyen toleráns, türelmes férjed van.
Nézz a gyerekere és közben gondolj bele, hogy neked hogy esne, ha egy nő őrá mondana ilyeneket. Nekem, mint anyának az első gondolatom az lenne, hogy nem érné meg a holnapot.
Ugye rossz lenne?
Ez aztán visszaszólás volt :D
Azt sem tudod férfi vagyok-e vagy nő, de nem baj, legalább mosolyogtam egyet, úgyis elég volt mára a fárasztó melóból, ez jól jött :)
Feleslegesen ütögetjük itt a billentyűzetet, ez már biztos.
Majd ha igazán változtatást akar a kérdező, magába száll.
Igen, kérek sört.
Csak nem tudom ,hogy juttatod el hozzám. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!