Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Te hogy jössz ki a Férjed...

Te hogy jössz ki a Férjed előző házasságából született gyerekkel? Hogyan viseled?

Figyelt kérdés
Én nem igazán jövök ki a Férjem előző házasságából született gyerekével. Nem tudnám megfogalmazni miért, valószínű, mert az anyjára hasonlít (ami nem dicséret...), ha nálunk van, akkor a mi családunkra (nekünk is van közös gyermekünk) kevesebb az idő (hiszen nekünk is csak a hétvége jut a hétből) stb. Ti hogy vagytok ezzel?
2011. nov. 7. 13:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/86 A kérdező kommentje:
59: gondolom ezzel nem magadra gondoltál :))
2011. nov. 7. 16:11
 62/86 anonim ***** válasza:
71%

Hasonló helyzetben vagyok, csak a másik oldal. Nekem van egy nagyobb lányom, és egy közös kisfiú a férjemmel. Azt eleve kizártnak tartom, hogy az én gyerekemre mondana ilyet, mert akkor össze sem jöttem volna vele, ha mégis, akkor ennyi lenne a kapcsolatunknak. Ott helyben. A gyerekeimet mindennél jobban szeretem, és szerintem a férjed is. Valahogy kapd össze magad, nézd azt a szerencsétlen gyereket, a férjed fia, a gyereked testvére, és az is marad. Csak nehogy a házasságod rámenjen, tedd össze a 2 kezed, hogy ilyen toleráns, türelmes férjed van.

Nézz a gyerekere és közben gondolj bele, hogy neked hogy esne, ha egy nő őrá mondana ilyeneket. Nekem, mint anyának az első gondolatom az lenne, hogy nem érné meg a holnapot.

Ugye rossz lenne?

2011. nov. 7. 16:13
 63/86 anonim ***** válasza:
71%

Ez aztán visszaszólás volt :D

Azt sem tudod férfi vagyok-e vagy nő, de nem baj, legalább mosolyogtam egyet, úgyis elég volt mára a fárasztó melóból, ez jól jött :)

2011. nov. 7. 16:14
 64/86 anonim ***** válasza:
55%

Feleslegesen ütögetjük itt a billentyűzetet, ez már biztos.

Majd ha igazán változtatást akar a kérdező, magába száll.

2011. nov. 7. 16:18
 65/86 anonim ***** válasza:
55%
igyál valamit.
2011. nov. 7. 16:20
 66/86 A kérdező kommentje:
63: nem érdekel férfi vagy-e vagy nő. Továbbá nem ütős visszaszólásokra hajtok, de ezt már írtam.
2011. nov. 7. 16:21
 67/86 A kérdező kommentje:
65: hozok egy sört, kérsz Te is?
2011. nov. 7. 16:21
 68/86 anonim ***** válasza:
Igen, látszólag szívesebben hajtasz értelmetlen mondatokra, de nem gond, nekem bejön :)
2011. nov. 7. 16:22
 69/86 anonim ***** válasza:

Igen, kérek sört.

Csak nem tudom ,hogy juttatod el hozzám. :D

2011. nov. 7. 16:22
 70/86 A kérdező kommentje:
62: persze, hogy rossz lenne. Már többször belegondoltam, hogy milyen lenne, de ettől még nem fogom őt szeretni... Én senkitől sem várom el, hogy szeresse a gyerekem, hiszen az enyém. Annyit tettem eddig is, hogy a gyerek ne érezze rosszul magát, minden ünnepre én veszem az ajándékát, gondoskodok mindenről, de ettől még nem oldódik meg a probléma.
2011. nov. 7. 16:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!