Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, akik nem hétköznapi...

Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )

Figyelt kérdés

Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2011. nov. 6. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:
80%
Ágnes az anyakönyvezett nevem, amiben semmi extra nincs. Így az iskolába Tivadarnak csúfoltak. Ennyit a nemzetközileg elfogadott, "átlagos" névről :)
2011. nov. 7. 00:52
 22/148 anonim ***** válasza:
98%
Szegény gyereked már előre sajnálom. Mint ahogy már valaki írta szerinted melyiket fogja választani a Balázst vagy a Hadúrt? xD Mióta olvastam ezt a nevet azóta mosolygok,ne haragudj:) Amúgy szerencsétlen gyerekkel jól kicsesznél,a saját neved miatt ért kisebbségi komplexusodat ne akard a gyerekedre is átvinni. Szerintem ha különleges nevet akarsz akkor válassz egy tényleg "különleges" nevet és ne egy vices nevet, mert ha be fog mutatkozni nem biztos hogy komolyan fogják venni a Hadúr névvel. (nekem a kandúr és a hadvezés jut róla eszembe)
2011. nov. 7. 00:56
 23/148 anonim ***** válasza:
81%
Előző vagyok, felnyitottam a Magyar utónevek című könyvet és találtam egy tökéletes neked való nevet. Mit szólnál a a gyereket neve az lenne hogy Kurt?:)
2011. nov. 7. 00:57
 24/148 anonim ***** válasza:
88%
Most nézem csak, az előző kérdésedre is kaptál csomó választ, miért írtad ki újra? Érdemi változás nincs....
2011. nov. 7. 01:11
 25/148 anonim ***** válasza:
83%
Én csak azért nem adtam neki hétköznapi nevet, mert apuka nem magyar, hanem angol, elég különleges neve van, nem csúfolta még senki a 18 év alatt, sőt, mondják, hogy milyen szép, jó, hogy nem átlagos.
2011. nov. 7. 01:19
 26/148 anonim ***** válasza:
96%

Tudod, az itt az óriási probléma, hogy lehet, hogy te polgárpukkasztó alkat vagy ,de a gyereked lehet, hogy szöges ellentéted lesz ebben.

"Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon" - én most olvasom először a kérdést, de egyértelműen látszik a a megnyilvánulásokon, hogy nem ok nélkül "bántanak", szerintem ezen elgondolkodhatnál.

Amit még hozzátennék : én egyébként nagyon bírom a polgárpukkasztást , de ebben az esetben szerintem nem erről van szó. ha meg akkora nagy polgárpukkaszó vagy, vegyél fel te egy szélsőséges keresztnevet, a gyereknek meg (akivel nem tudom,terhes vagy-e már - ha tudod a nemét , vagy csak fiúra vágysz) légyszi inkább adj normális nevet és neveld olyan szellemben, hogy ha ő is polgárpukkasztó alkat lesz , akkor vegyen majd fel extrém nevet önszántából, felnőttként..

2011. nov. 7. 01:46
 27/148 anonim ***** válasza:
92%

Ez nem polgárpukkasztás, hanem a gyerekkel kicseszés.

A polgárokat a saját kontódra pukkaszd.

2011. nov. 7. 01:48
 28/148 anonim ***** válasza:
86%

Amúgy nem tudom,érett vagy- a szülővé válásra,egyelőre úgy tűnik, a saját életed meg nem élt részeit és vágyait akarod a gyerekre tukmálni.

én gimis koromban hippi voltam, durván néztem ki és öltöztem, de már akkor, tiniként se jutott volna eszembe a gyerekemre rátukmálni a világnézetemet meg a stílusomat

(nem mintha fenyegetett volna a szülővé válás veszélye, azóta eltelt 10 év, és még sokáig biztos nem lesz gyerekem :))

2011. nov. 7. 01:50
 29/148 anonim ***** válasza:
93%

Nah, egy szó mint száz,vegyél inkább te fel ilyen nevet..

az legalább polgárpukkasztás.

2011. nov. 7. 01:51
 30/148 anonim ***** válasza:
83%
Hadúr????????????? Te hülye vagy, már megbocsáss....
2011. nov. 7. 02:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!