Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )
Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Tudod, az itt az óriási probléma, hogy lehet, hogy te polgárpukkasztó alkat vagy ,de a gyereked lehet, hogy szöges ellentéted lesz ebben.
"Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon" - én most olvasom először a kérdést, de egyértelműen látszik a a megnyilvánulásokon, hogy nem ok nélkül "bántanak", szerintem ezen elgondolkodhatnál.
Amit még hozzátennék : én egyébként nagyon bírom a polgárpukkasztást , de ebben az esetben szerintem nem erről van szó. ha meg akkora nagy polgárpukkaszó vagy, vegyél fel te egy szélsőséges keresztnevet, a gyereknek meg (akivel nem tudom,terhes vagy-e már - ha tudod a nemét , vagy csak fiúra vágysz) légyszi inkább adj normális nevet és neveld olyan szellemben, hogy ha ő is polgárpukkasztó alkat lesz , akkor vegyen majd fel extrém nevet önszántából, felnőttként..
Ez nem polgárpukkasztás, hanem a gyerekkel kicseszés.
A polgárokat a saját kontódra pukkaszd.
Amúgy nem tudom,érett vagy- a szülővé válásra,egyelőre úgy tűnik, a saját életed meg nem élt részeit és vágyait akarod a gyerekre tukmálni.
én gimis koromban hippi voltam, durván néztem ki és öltöztem, de már akkor, tiniként se jutott volna eszembe a gyerekemre rátukmálni a világnézetemet meg a stílusomat
(nem mintha fenyegetett volna a szülővé válás veszélye, azóta eltelt 10 év, és még sokáig biztos nem lesz gyerekem :))
Nah, egy szó mint száz,vegyél inkább te fel ilyen nevet..
az legalább polgárpukkasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!