Melyik nevet adnátok ez a 4 közül a gyermeketeknek? A vezetéknévhez mindegyik illik.
Ha fiú lenne: Ágoston, Bendegúz
Ha lány lenne: Dalma, Bíborka
Mi a véleményetek? Ha Téged így hívnak, szereted a neved?
Én is ismerek egy Bendegúz nevű kissrácot, de imádnivaló rosszcsont ő is :) Igazad lehet, hogy a név kötelez:)
Az Ágoston szerintem szép, nemes név.
Tényleg, ti a nevek alapján milyen személyiségű embert tudtok elképzelni?
Én az Ágostont választanám.
Lányból viszont egyik sem tetszik, a Dalmáról egy beképzelt "liba" jut eszembe, egy törtető nőszemély.
A kicsinyítőképzős nevek nekem nem tetszenek :D
Ágoston és Dalma.
Személyiségek? Hm, talán Ágoston tekintélyes, komoly ember. Bendegúz-huncut kisördög, Dalma nekem is nagyon tetszik, olyan aranyos név, nyílt, korrekt emberhez való sztem...
Bendegúz és Dalma. De egyik gyerekemnek sem adnám. Meg vannak a kedvenc neveim. Bendegúzt egy szőke kék szemű rosszcsont gyerekként tudnám elképzelni.
Dalma pedig egy szintén szőke(Fodrászom Dalma és szőke:P) kék szemű mindig mosolygós akaratos gyerekként.
A szőkeség nálunk genetikailag ki van lőve:) Férjemnek is, nekem is természetes fekete a hajunk, nekem zöld, neki kék a szeme. Ti egy fekete hajú, mondjuk kék szemű, fehér bőrű kislányhoz/kisfiúhoz milyen nevet képzelnétek el? A felsoroltakat is írhatjátok, de ha van ötletetek, szívesen olvasnám!
Bocs, hogy be vagyok sózva, de 10 hetes terhes vagyok, és már nagyon várom az anyaságot!:)
Izabell,Noémi,Natália,Adrienn,Lili,
Levente,Ákos,Márk,Attila,Martin,
A választottak közül ha fiú, akkor bajban lennék, mert ezek közül egyik sem tetszik, lány névnél pedig Dalma.
Ha ilyen kis "különleges" lesz a csöppség én valami nem túl megszokott, de szép nevet keresnék neki.
Egyébként nálam abszolút befutó fiúból: Teó, lányból pedig a Hanna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!