Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )
Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Igen,kap másik nevet is. Eldöntheti melyiket akarja..blabla.
Nem, nem ez az egyetlen ami tetszik...de ez nagyon.. blabla.
A párom volt aki kiszúrta a nevet a listából, így igen, támogat.. blabla
Nekem az a durva,hogy közli, imádja a polgárpukkasztást. És a leendő fia nevével idegesíti az embereket. Ő maga is gúny tárgyává tette a nevet, valamint tudatában van annak, hogy az embereket ez idegesíti, de kiáll mellette,hogy a kisfiának ez jó lesz.
Vicc :D
Így van. Nincs gyerekem. Viszont lesz, és Hadúr lesz a neve.
Helo.
A Daniella nevet kaptam a szüleimtől és Dagiellának csúfoltak, mert kicsi koromban kövér voltam.
A Hadúr nem gázabb, mint a Nintendó, Dzsúlió, Brendon meg Frodó. Nem hasonlít más magyar szóhoz, nem tudom, hogy lehetne csúfolni. Ellenben a ZsóFIKÁt, gézengúz-Bendegúzt, DoROTTYát, debella Bellát, fonnyadt szoknya Szonját, taknyos Taksonyt, pedofil Teofilt, ajtó Ajtonyt stb. viszonylag könnyű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!