Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )
Figyelt kérdés
Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.
Nektek mi a tapasztalatotok?
2011. nov. 6. 23:42
121/148 A kérdező kommentje:
Ahh jó oké. Akkor megvárom majd, míg kifejlődik a személyisége, csak utána adok neki nevet. Addig gyerek1-nek fogom hívni.
2012. febr. 27. 14:51
122/148 Sofiel válasza:
Rendben, hajrá.
De addig is adj néha hálát a szüleidnek, hogy nem Szendikének kereszteltek, hasonló hozzáállással. Mennyire gáz lenne...
123/148 anonim válasza:
Ennyiből hívhatnád sintérnek is. A Hadurakról nekem csak rossz jut eszembe, felgyújtott falvak stb.. Igaza volt aki azt mondta tönkre teszed az életét. Kicsit beteges vagy.
124/148 anonim válasza:
11:05 én is Erna vagyok de soha nem piszkáltak, hanem inkább dicsérték a nevem.
125/148 anonim válasza:
Legyel akkor Brunhilda
Eredet: német
Jelentés: páncél; harc
Tessek meg megy is a Hadurhoz
126/148 anonim válasza:
Engem világéletemben ba.szogattak a nevem miatt mert egy káromkodás van benne: FRANCiska. Pocsék gyerekkorom volt.
127/148 zokniszörny válasza:
Tudod, mit mondok? Az, hogy kicseszel a gyerekeddel, és csúfolni fogják az idióta neve miatt, az egy dolog. De szerinted ilyen névvel hogy fog érvényesülni majd a későbbiekben? Lehet, hogy a neve miatt fog elesni komoly, magas presztízsű állásoktól, ugyanis egy ügyvéd vagy egy banki alkalmazott mégse mutatkozhat be úgy, hogy "Jó napot kívánok, Horváth Hadúr vagyok." Abban a szent percben nézné mindenki hülyének.
128/148 anonim válasza:
Van ilyen név egyáltalán!?
Ennél még a Móriczka is jobb vagy mitudomén.
A másik oldalról meg ha így akarod elnevezni nevezd el így.
129/148 anonim válasza:
Én Lilla vagyok, az oviban csak villa voltam, általánosban már eszébe sem jutott senkinek ezzel csúfolni...én imádom a nevem:D Te meg egy hatalmas troll vagy, szerencsétlen HadúrXD De ezen a gyerek1-es beszóláson szétröhögtem magam XDDDDDDDD
130/148 anonim válasza:
Jó,jó, de mi lesz, ha lány lesz az a Hadúr?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!