Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )
Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.
Nektek mi a tapasztalatotok?
Ez pedig hülyeség. Tesóm osztályában volt egy olyan anyuka, aki elég laza volt, mind viselkedésben, mind kinézetben, hát mit ne mondjak, mindenki az anyját röhögte.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy te ilyen vagy, mert annak a nőnek mindig új pasija volt, úgy viselkedett, mint egy 16 éves, úgy is öltözött, szóval tett érte, hogy az egész iskola őt röhögje, de egyetlen konzervatív szülőről sem hallottam még, akit piszkáltak volna. Később jön az, ahol a szülők engedékenysége alapján problémák adódjanak, akkor pedig már nem divat a csúfolódás.
A 16.07-es kommenteddel tulajdonképpen mit akarsz bizonygatni ?Mi is tudjuk, hogy mi minden miatt lehet csúfolni egy gyereket.
Ezeknek mi köze ahhoz, hogy a Hadúr név miatt csúfolnának-e valakit ? Ezt nem értem egyik reakciódban sem. Ezzel magadat mentegeted, hogy ha a gyereked mondjuk duci is lesz, akkor már kevésbé lesz gáz, hogy a neve is gúnyolódás táptalaja lehet ? Vagy mégis mire válasz indok, érv ?
ma 13:45 vagyok
igen mindet ismerem és rajtuk kívül még sokan van! A Fanta nevű lány egyébként néger.
ÉRDEKES EZ A VITA.
#21 írja: Ágnes az anyakönyvezett nevem, amiben semmi extra nincs. Így az iskolába Tivadarnak csúfoltak. Ennyit a nemzetközileg elfogadott, "átlagos" névről :)
nna, most aki ezt a szomorú közbevetést, ezzel a szép, jelentésében is szép névvel: lepontozta, nooormális?????
?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!