Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők, akik nem hétköznapi...

Szülők, akik nem hétköznapi (tucat) nevet adtatok a gyermeketeknek! Mik a tapasztalatok? Csúfolják őket a többiek, mit szólnak hozzá? (Hány éves most a gyermeked? )

Figyelt kérdés

Nem mindennapi, nagyon ritka nevet szeretnék adni a kisfiamnak. (MAJD!) Szinte már mindennek elhordtak ezen az oldalon, hogy tönkretesszük az életét, csúfolni fogják a neve miatt.. stb.

Nektek mi a tapasztalatotok?

2011. nov. 6. 23:42
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:
91%
te ennyire bizonytalan vagy ezzel a nevvel kapcsolatban hogy 3xfelteszed a kerdest????? szerintem valassz egy masik nevet ha ennyire keresed a megerositest! ez mar nem jo jel. az en gyerekemnek is kulonleges neve lesz megsem kerdezek meg senkit hogy ki mit szol hozza.
2011. nov. 7. 00:25
 12/148 anonim ***** válasza:
77%
ez nem egy tipikus csúfolható név. Azonkívül egyes korszakaikban a gyerekek mindenfélét megtalálnak, ha csúfolni akarják a másikat, ha a név nem megy- adnak gúnynevet ..sajnos. Nehéz ezt általában elviselni. És ha lenne mellette még egy név? Varga Hadúr István -például.
2011. nov. 7. 00:28
 13/148 anonim ***** válasza:
93%
a kiscsaj Emese Napsugár :)
2011. nov. 7. 00:33
 14/148 anonim ***** válasza:
86%

Ha te 5 kérdésedre kapott válaszokból sem érted meg,hogy ez egy idióta név,kb a Warfarinnal egy szinten van,akkor most sem fogod.Majd a gyereked úgy is elégszer vágja a fejedhez kamaszkorában.Semmi baj nincs a "tucat"=normális,emberekre használatos nem gyógyszerre,állatokra,stb nevekkel fogjátok már fel!Azért még nem ért senkit hátrányos megkülönböztetés,hogy ő a 12568545467068016876. lacika a földön.Warfarinoknak és Hadúroknak pedig semmilyen előnye nem származik belőle ,hogy különleges =idióta nevet kaptak,viszont szégyenkezni fognak eleget miatta

nem értem,a szülők miért akarják a saját kisebbségi komplexusukat,vagy szürkeségüket a gyerekkel kompenzálni,DE NE TEGYÉTEK ha nem akartok szándékosan átkot szórni a saját sarjatokra.Nem a nevétől lesz valaki különleges,egyedi.Miért kell szándékosan megneheziteni valaki életét iylen hüyle nevekkel? a többi elvetemült warfarin-fanon kivül senki nem támogatott az ötletedben eddig sem,fogd fel,hogy szar ez a név és kész,nem kell több kérdést kiirni rola

jöhet a lepontozás,de ez már kikivánkozott...

peace

15/148 anonim ***** válasza:
94%

Mindenféle bántó szándék nélkül: te direkt akarsz kiszúrni a gyerekeddel? És most ne érvelj azzal hogy "a többi ember a hibás, miért kell csúfolni?" Ha így, tálcán kínálod a lehetőséget arra hogy majd csúfolhassák akkor ne csodálkozz ha meg is fogják tenni!

Ha annyira tetszik neked ez a név akkor miért nem veszed fel te magad? Ja hogy mert "az milyen lenne már...". Bezzeg ha a gyereked kapja az nem "milyen lenne már" ugye?

És igaza van annak aki szerint te se vagy biztos abban hogy ez jó választás (hálistennek). Válassz egy normális nevet!

16/148 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem vagyok bizonytalan. :) Viszont lételemem a polgárpukkasztás. :D Ezért is kérdeztem meg kétszer. Aztán annyian beszóltak, hogy így úgy csúfolni fogják a gyerekedet. Gondoltam megkérdezem, más 'különleges' nevű gyerekét is csúfolják-e.

Igen, lesz egy második/első keresztneve is, ami hétköznapibb. Így felnőttként el tudja dönteni, hogy melyikkel akar érvényesülni..

2011. nov. 7. 00:34
 17/148 anonim ***** válasza:
86%

Warfarin=Hadúr

Mert a Warfare az hadszintért jelent :D

2011. nov. 7. 00:36
 18/148 anonim ***** válasza:
92%
És szerint a Balázst vagy a Hadúrt fogja választani?:D Szerintem tudod a választ,ergo teljesen felesleges második névnek is
2011. nov. 7. 00:36
 19/148 anonim ***** válasza:
94%

Azért van külömbség a nem hétköznapi nevek és a Hadúr közt...

És igen, csúfolni fogják, jobb ha hozzászoksz.

Nekem átlag nevem van, nem is volt soha semmi baj vele.

A páromnak kicsit különlegesebb a neve, legaláábis magyar viszonylatban és meg is gyűlt vele a baja. Szégyelt bemutakozni kiskorában és ez még most is áll. Antonio a neve, de ma már inkább csak Tóninak mutatkozik be, legalább senki se kérdezősködik. Ezt érték el vele, hogy különleges nevet akartak neki. Pedig ez még szép is legalább. De a hadúr... Hadvezért akarsz nevelni, vagy gyereket???

2011. nov. 7. 00:38
 20/148 anonim ***** válasza:
93%

Lételemed a polgárpukkasztás, de vajon a gyermekednek is? És ha valóban visszahúzódó, csendes, félénk gyerek lesz?

Most erről az jutott eszembe, amikor a Rippel Ferenc mutogatta a TV-be a kisfiát, hogy ő a Krisztofer Herkules, és azért Herkules, mert olyan erős, és kemény, és fasza gyerek - közbe meg a kamera körbepásztázta az alig 2 kilós, nyeszlett kisfiút...

2011. nov. 7. 00:40
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!