Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Figyelt kérdés
Röviden: 4 hónap után most fog bemutatni a barátom a szüleinek! Ő 30 éves, én 20! Ő egy középiskolában kollégiumi nevelő, van neki diplomája, és a családjában is mindenkinek (a testvérének és szüleinek is egyaránt)! Sokszor mondja nekem hogy menjek vissza tanulni mert le tudnék érettségizni stb. Szerintetek égő egy ilyen családba bekerülni ahol úgymond mindenki lángész én meg nekem meg szakmám sincs? (Hozzáteszem attól függetlenül dolgozom)
2011. szept. 6. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
49%
Ne haragudj, lemaradt, hogy műszakvezető, de 1-2 hónapon belül üzemvezetővé teszik.
2011. szept. 9. 23:31
 72/77 anonim ***** válasza:
100%

Szia:)

nem értem miért pontozzák le azokat akik szerint gáz!:(

tényleg gáz.nem kifogás az hogy rád szálltak és ott hagytad simán válthattál is volna sulit mivel nem olvastam el a válaszokat lehet a te környékeden nem volt több gimi de akkor is vannak kollégiumok.

bocs nem működik a vessző a gépemen.

saját tapasztalat:

gimiben rám szálltak vertek aláztak...nem voltak cigányok az osztályban ettől függetlenül egy 5. kerületi gimiben ez ment.fogtam magam elmentem egy másik gimibe 11ben befejeztem leérettségiztem felvettek a bme-re.most itt tanulok...

TALÁLKOZZ a szüleivel mert nem függ össze a kettő nem ettől fog utálni nem ettől leszel kevesebb a szemükbe.de saját érdekedbe szerintem estin fejezd be és érettségizz le:)

jóéjt.

2011. szept. 10. 02:51
 73/77 anonim ***** válasza:
100%
jézus, most olvasom csak a buszos lányokat... a szüleid nem segítettek? ha engem zaklatnak, apám úgy vágta volna szájon őket, hogy a busz oldala adja a másikat... r0hadna meg az ilyen k*csög, mint ezek voltak...
2011. szept. 10. 04:43
 74/77 anonim ***** válasza:
100%

Kislány, ez nem mentség, hogy ott mentem volna el úgy is. Másik irányba is biztos voltak városok.

Mint ahogy az sem az, hogy szombaton van iskola. A felnőttoktatás arról szól, hogy befizeted a tandíjat, és HA TUDSZ, bemész órákra, vizsgázni pedig minden főnök elenged, egyszerűen azt mondod, bocs, de vizsga van, most nem megyek túlórázni, csá.

Én heti 3x járok, mellette 12 órás műszakjaim vannak, mégis meg tudtam beszélni, hogy ha úgy van, akkor márpedig iskolába megyek, mert vizsga van. Főnökeim tudják, mikor vannak, már szervezik a túlórást helyettem.

2011. szept. 10. 13:49
 75/77 anonim ***** válasza:
100%
Harmadrészt: miért nem b*sztad pofán a lányokat?
2011. szept. 10. 13:51
 76/77 A kérdező kommentje:
De könnyen vagytok! Miért nem basztam pofán? Kíváncsi lettem volna Te mit csinálnál ilyen helyzetben!
2011. szept. 10. 14:36
 77/77 anonim ***** válasza:
100%

Én konkrétan beraktam a szekrénybe egy pár csajt. Másokat felakasztottam a fogasra. Egy ideig én is tűrtem, de tudod, néha nem fontos neked megalázkodni. Sem melóhelyen, sem iskolában, sem más helyeken.

Persze, lehet tovább félni és erre fogni, hogy elqrod a sulit... én bevallom őszintén, trehány voltam, azért nem fejeztem be idejében. Most 21 évesen nem könnyű visszamenni, de már látom, miért kell.

2011. szept. 10. 18:21
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!