Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Figyelt kérdés
Röviden: 4 hónap után most fog bemutatni a barátom a szüleinek! Ő 30 éves, én 20! Ő egy középiskolában kollégiumi nevelő, van neki diplomája, és a családjában is mindenkinek (a testvérének és szüleinek is egyaránt)! Sokszor mondja nekem hogy menjek vissza tanulni mert le tudnék érettségizni stb. Szerintetek égő egy ilyen családba bekerülni ahol úgymond mindenki lángész én meg nekem meg szakmám sincs? (Hozzáteszem attól függetlenül dolgozom)
2011. szept. 6. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
77%
Hogy-hogy nem érettségiztél? És mit tudsz így dolgozni?
2011. szept. 6. 21:44
 2/77 anonim ***** válasza:
80%
Alapból azt mondanám, hogy igen, mivel az érettségi manapság már alap dolog kéne legyen, de ha így is dolgozol, akkor igazából mindegy.
2011. szept. 6. 21:44
 3/77 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem nem az ciki, hogy ők mit szólnak hozzá, engem sokkal jobban zavarna, hogy mi lesz, ha történik valami a munkahelyemmel, és már egy takarítónőnek is minimum érettségi kell.

Viszont a helyesírásod vetekszik néhány egyetemistáéval, a fogalmazásod sem hanyag (bocsi, de, mint ismeretlen, arctalan embert, csak erről tudlak megítélni, nekem ez az első benyomásom...), úgyhogy szerintem élőben sem fogsz csalódást okozni, így nem hinném, hogy égő.

2011. szept. 6. 21:45
 4/77 anonim ***** válasza:
67%

Igen, ciki...

Legalábbis én tuti nem örülnék, ha a fiam egy ilyen nővel állna össze. Itt nemcsak a papír a lényeg, hanem, hogy nem akarod többre vinni és megelégszel ennyivel. Manapság az érettségi is édes kevés sok álláshoz.

2011. szept. 6. 21:46
 5/77 anonim ***** válasza:
56%
egyetértek az előttem szólóval
 6/77 anonim ***** válasza:
74%
Ha jól érzed így magad és nem vágysz többre, akkor ne érdekeljen a suli. A párom húgának sincs több és ettől még nem buta és nem szégyelli magát. Jó állása van és ha oktatásra küldik, azt megcsinálja.
 7/77 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem meg tök jó hogy ilyen barátod van hogy ilyen családba "csöppentél" :-) Én is azt mondom menj vissza tanulni és ne hagyd abba soha!!!Nagyon fiatal vagy még és meglátod a barátod jót akar neked!

Sok sikert az életben!

8/77 anonim ***** válasza:
65%
mármint sztem is mindegy ha dolgozol.erre értettem.
2011. szept. 6. 21:47
 9/77 anonim ***** válasza:
68%
de néháyn egyéb területen gyűjthetnél egy kis plusz műveltséget.
2011. szept. 6. 21:48
 10/77 anonim ***** válasza:
84%
Attól, hogy valaki diplomás, még nem lángész.Nem kell emiatt zavarban lenned.Az intelligenciát nem a diplomával osztják.Viszont több lehetőséged lenne esetleg, ha tovább tanulnál.Sajnos ma már semmire sincs garancia.
2011. szept. 6. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!