Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Gáz hogy csak 8 általánosom van?

Figyelt kérdés
Röviden: 4 hónap után most fog bemutatni a barátom a szüleinek! Ő 30 éves, én 20! Ő egy középiskolában kollégiumi nevelő, van neki diplomája, és a családjában is mindenkinek (a testvérének és szüleinek is egyaránt)! Sokszor mondja nekem hogy menjek vissza tanulni mert le tudnék érettségizni stb. Szerintetek égő egy ilyen családba bekerülni ahol úgymond mindenki lángész én meg nekem meg szakmám sincs? (Hozzáteszem attól függetlenül dolgozom)
2011. szept. 6. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/77 anonim ***** válasza:
48%
Még az alapműveltséged (érettségi) sincs meg. Igen, elég gáz. Neked nincs büszkeséged?
2011. szept. 6. 21:49
 12/77 anonim ***** válasza:
80%

Nem égő, csak ne erre helyezzétek a hangsúlyt.

Másrészről viszont érdemes lenne tanulás terén a barátodra hallgatnod, ő ismer téged is és a követelményeket is, és nyilván nem véletlen mondja, amit mond.

2011. szept. 6. 21:50
 13/77 anonim ***** válasza:
69%
Nem gáz, de nem is értem, hogy ilyen végzettséggel hol tudsz dolgozni manapság egyáltalán? :O
2011. szept. 6. 21:51
 14/77 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem inkább az lehet gáz, hogy nincs meg benned az igény, hogy legyen egy érettségid. Ahhoz aztán tényleg nem kell lángésznek lenned, hogy megcsináld.

Én tuti nekikezdenék, még fiatal vagy! Így nem kell azon gondolkodnod az elkövetkezendő életedben, hogy hol ciki és hol nem. Mivel ez úgyis megosztja a közvéleményt mindig lesznek olyan társaságok, ahol ez ciki lesz. Szerintem előzd meg ezt a helyzetet.

Sok sikert!

2011. szept. 6. 21:53
 15/77 anonim ***** válasza:
79%
Gáz, mert ma már az érettségi alap, mint előttem sokan leírták. Én is estin tanulok, most vagyok 11.-es. Nem halnál bele igazán, abba a heti 2 napba, amit az iskolában töltenél...
2011. szept. 6. 21:54
 16/77 anonim ***** válasza:
65%
am ja.hol tudsz így dolgozni?jó helyen?
2011. szept. 6. 21:54
 17/77 anonim ***** válasza:
70%

Ne haragudj, de szerintem igen és valószínű ennek a családnak is az lesz, hisz az alapműveltséged sincs meg.

Persze ettől még lehetsz okos. Szerintem fogadd meg a párod tanácsát és kezdj el újra tanulni.

2011. szept. 6. 21:57
 18/77 anonim ***** válasza:
62%

Szerintem nem olyan nagyon nagy probléma, de ha van lehetőséged tanulj tovább.

Nekem 10 osztályom van, én is dolgozom (külföldön), ettől függetlenül a közeljövőben egy tanfolyamot elvégzek, azért mégis legyen valami szakmám legalább.

20L

2011. szept. 6. 21:59
 19/77 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! Szoval a nagy többség szerint égő! :( Egyébként egy gyógyszer-gyárban dolgozom már 2 éve, 2 műszakban! És szeretek ott dolgozni!
2011. szept. 6. 21:59
 20/77 A kérdező kommentje:
Egyébként igen, nekem is 10 osztályom van! De ugyanannyit ér mint 8 osztály! A 11.-nél hagytam ott!
2011. szept. 6. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!