Gáz hogy csak 8 általánosom van?
Nem égő, csak ne erre helyezzétek a hangsúlyt.
Másrészről viszont érdemes lenne tanulás terén a barátodra hallgatnod, ő ismer téged is és a követelményeket is, és nyilván nem véletlen mondja, amit mond.
Szerintem inkább az lehet gáz, hogy nincs meg benned az igény, hogy legyen egy érettségid. Ahhoz aztán tényleg nem kell lángésznek lenned, hogy megcsináld.
Én tuti nekikezdenék, még fiatal vagy! Így nem kell azon gondolkodnod az elkövetkezendő életedben, hogy hol ciki és hol nem. Mivel ez úgyis megosztja a közvéleményt mindig lesznek olyan társaságok, ahol ez ciki lesz. Szerintem előzd meg ezt a helyzetet.
Sok sikert!
Ne haragudj, de szerintem igen és valószínű ennek a családnak is az lesz, hisz az alapműveltséged sincs meg.
Persze ettől még lehetsz okos. Szerintem fogadd meg a párod tanácsát és kezdj el újra tanulni.
Szerintem nem olyan nagyon nagy probléma, de ha van lehetőséged tanulj tovább.
Nekem 10 osztályom van, én is dolgozom (külföldön), ettől függetlenül a közeljövőben egy tanfolyamot elvégzek, azért mégis legyen valami szakmám legalább.
20L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!