Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy megéreztem a...

Hogy lehet hogy megéreztem a betegségét?

Figyelt kérdés
Az elvált unokatestvéremről van szó aki olyan református hijy egy nárcisztikus férfihoz hozzáment. A katolikusok és ortodoxok azért nem válnak mert Jó Emberhez Mennek Hozzá. Szóval ezt az unokatestvérem 5 éves korom óta irigylem hogy okosabb mint én. 5 évet se töltöttem mikor már irigyeltem és azóta nő bennem az irigység iránta.

tegnap 21:32
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Tavaly anyunál lakott (elvált és a közös házból menekült, tavaly eladták és abból a pénzből meg a szülei is adtak pénzt, egy manzárdba költözött) és egy este anyu azt mondta hogy az unokatestvérem nincs otthon és a gyerek sír, hallottam is a hangját és nem tudott beszélni velem. Jött egy érzésem hogy kórházba van. Este hol lenne. Aztán azt is éreztem hogy a méhével van baja. Másnap reggel telefonált anyu hogy tényleg bevitték abortuszra ( nem tudom mi....nem volt terhes csak kikaparták de nem tudom az mi mert szűz vagyok) vagy mire és csinálnak biobsia. Még a gyakorin meg is kérdeztem egyszer a tavaly mi az a biobsia. Mikor mondta anyu akkor éreztemhihy ebből komoly baj lesz. Aztán kiderült hogy hármas méhnyakrákos. Számokra van osztva vagy nem tudom mert én sose voltam rákos.
tegnap 21:37
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Én a tiédet érzem.
tegnap 21:38
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Biopszia
tegnap 21:39
 4/12 A kérdező kommentje:
Hogy lehet hogy megéreztem mi a baja annak akit egész szívemből gyűlölök? Úgy tudtam csak annak érzi még valaki baját aki szereti. De én sose szerettem az unokatestvérem. Mindig irigyeltem mióta felfogtam hogy létezik. Azelőtt is volt ilyen, tavalyelőtt mikor először a Feri idejött. Éreztem hogy Gyuri el fogja vinni a gyereket és sokáig nem hozza vissza. Egy nap múlva elvitte a gyereket egy órára és két hét lett belőle és pont karácsonykor. Én nem beszélek Gyurival tehát nem tudom honnan éreztem még hogy elviszi a gyereket.
tegnap 21:41
 5/12 anonim ***** válasza:
96%
Van baj rendesen, az tisztán látszik..
tegnap 21:43
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Trololololll
tegnap 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

5 éves korom óta irigylem hogy okosabb mint én

Jó, hát ezért irigyelheted az emberiség 99%-át.

tegnap 22:15
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Nem unod még?
tegnap 22:17
 9/12 anonim ***** válasza:
83%
Ne szívjál füvet...
tegnap 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
Ezt olvasni fél 12-kor azért elég durva.
tegnap 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!