Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pszichológiai betegsége...

Milyen pszichológiai betegsége lehet anyámnak?

Figyelt kérdés
Sajnos elég bonyolult lesz,de hátha tud valaki segíteni. Szóval 3-an vagyunk tesók lányok. Mindnyájunknak van már családja. Édesanyám velünk él. (a miértet csak,ha muszáj akkor részletezném) a mi nap történt az,hogy jött az egyik testvérem hozzánk aminek a kisfiam nagyon megorult és a nyakába is ugrott,és sajnos jobban megszorította a nyakát,de semmi komoly. Ezt a tesóm szóvá tette mire anyám oda ment és jól elverte a fiamat l,hogy kit képzel magáról. Eközben a tesóimat le sem kakálja édesanyám,alig jár hozzájuk és nem a legjobb a viszonyuk sem,de édes anyám miatt van ez. Mivel nálunk él,állandóan a fiammal foglalkozik,szinte a s@ggét kinyalja és túlzás ahogy ott van körülötte, mégis mikor itt van valaki akkor meg rá játszik hogy ő milyen szuper nagyi. Ez mire utal,annyira elegem van ebből.
2023. jún. 15. 13:12
1 2 3 4
 1/33 A kérdező kommentje:
Velem sem a legjobb a kapcsolata,muszájból viselem el,mert figyelembe veszem,hogy a világra hozott,de ennyi. Sajnos mem volt jó gyermek korunk.
2023. jún. 15. 13:14
 2/33 anonim ***** válasza:
92%

Elverte a fiadat mert örömében erősebben szorította meg a testvéred nyakát?

Ha meg szült ha nem, én ebből hatalmas háborút robbantottam volna ki.

2023. jún. 15. 13:18
 3/33 A kérdező kommentje:
Ne aggódj,én is csaptam,nem tudtam szó nélkül hagyni
2023. jún. 15. 13:19
 4/33 anonim ***** válasza:
65%
Ahogy látom, anyád is agresszív meg te is.
2023. jún. 15. 13:21
 5/33 anonim ***** válasza:
92%

Nem mindegy? Nem teljesen mindegy, h milyen kórképet hozol ki?

Fogja magát és elveri a fiad??? Ez mar nagyon furcsa, ha valóban így történt, ahogy leírtad.

Ha úgy érzed, h toxikus, akkor le kell szarni, h ő hozott a világra, ki lehet zárni az életetekből.

Az én apámnak is volt, kellemes 20 másodperce 9hónappal születésem előtt, de ez semmire sem jogosítja fel. Gyereket bárki tud csinálni, nem ez tesz szülővé.

2023. jún. 15. 13:22
 6/33 anonim ***** válasza:
80%
Akármi is legyen, neked ugyanaz van. Valamiféle komplexus, az indulatkezelés, illetve az intraperszonális intelligencia alacsony szinte, hétköznapi kifejezéssel "idegbeteg, agresszív f*sz".
2023. jún. 15. 13:38
 7/33 A kérdező kommentje:
Miért lennék én agresszív. Úgy gondolom,bárki ilyet tapasztal nem tudná mosolyogva elintézni.
2023. jún. 15. 13:44
 8/33 anonim ***** válasza:
30%

Meg kell beszélni utána ezeket higgadtan - ha lehetséges.

"pszichológiai betegség" nincs, "pszichés betegség" van, de nem tudom miért lenne örömteli az számodra, ha pár - általad leírt mondatból - laikusok állnának neki diagnosztizálgatni.

2023. jún. 15. 14:02
 9/33 anonim ***** válasza:
82%
A tesód meg ezt végignézte. Nem, nem szólt a gyerekre, nem fejtette le a karját, nem beszélt a lelkére, hogy ez neki fáj, és többet ilyet ne tegyen. Azután bepanaszolta anyukának. Na neee
2023. jún. 15. 14:05
 10/33 anonim ***** válasza:
35%

Ez kamu, nem lehettek ennyire idióta társaság, csak provokálni akarsz. Miért akarnád anyádra pszichés betegséget húzni, amikor pontosan ugyanazt csináltad, amit ő, azaz te is megütötted a fiadat.

Ilyen esetben az, akinek a gyerek üdvözlésképpen jobban megszorította a nyakát, szépen lefejti a karját és elmondja, hogy Lacika légy szíves finomabban ölelj, mert ez fáj. De hogy ezért ketten nekiesnek és elverik, az idegbeteg dolog.

2023. jún. 15. 14:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!