Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pszichológiai betegsége...

Milyen pszichológiai betegsége lehet anyámnak?

Figyelt kérdés
Sajnos elég bonyolult lesz,de hátha tud valaki segíteni. Szóval 3-an vagyunk tesók lányok. Mindnyájunknak van már családja. Édesanyám velünk él. (a miértet csak,ha muszáj akkor részletezném) a mi nap történt az,hogy jött az egyik testvérem hozzánk aminek a kisfiam nagyon megorult és a nyakába is ugrott,és sajnos jobban megszorította a nyakát,de semmi komoly. Ezt a tesóm szóvá tette mire anyám oda ment és jól elverte a fiamat l,hogy kit képzel magáról. Eközben a tesóimat le sem kakálja édesanyám,alig jár hozzájuk és nem a legjobb a viszonyuk sem,de édes anyám miatt van ez. Mivel nálunk él,állandóan a fiammal foglalkozik,szinte a s@ggét kinyalja és túlzás ahogy ott van körülötte, mégis mikor itt van valaki akkor meg rá játszik hogy ő milyen szuper nagyi. Ez mire utal,annyira elegem van ebből.
2023. jún. 15. 13:12
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem az anyját ütötte meg.
2023. jún. 15. 15:51
 22/33 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem is úgy értette a sokadik kamuválaszában...

Eltűnt a kamukisasszony😱

2023. jún. 15. 15:54
 23/33 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem sokan félreértették, amit írt. A kérdező botrányt csapott, amikor megtudta, nem szó szerint csapott meg valakit! (Előtte írta valaki, hogy háborút robbantott volna ki - vagyis botrányt csapott volna, erre írta kérdező, hogy csapott is.) Én így értelmeztem.

Anyám, nem anyám, megmondanám neki, hogy még egy ilyen és költözhet, nem tűröm, hogy a gyereket üsse, főleg nem egy ilyen mondvacsinált indokkal...

2023. jún. 15. 16:05
 24/33 anonim ***** válasza:
50%
Kár, hogy pár mondat után azonnal a "nárcisztikus" diagnózis jön a laikusoktól - manapság ez a legnépszerűbb, mindegy mikor/miért. :( Laikus pszichologizálás. Ennyi nárcisztikus a világon nincsen.
2023. jún. 15. 16:16
 25/33 anonim ***** válasza:
25%
#23 Ha így volt, akkor fogalmazzon egyértelműen.
2023. jún. 15. 16:19
 26/33 A kérdező kommentje:
Na áljj. Ki a fene mondta hogy én meg ütöttem a.fiamat? Fejezzétek már be! Értelmeztek egyáltalán? Arra válaszoltam amit írtak hogy miért hagytam szó nélkül? Nyilván nem.hagytam szó nélkül,és igen ciriburit csaptam mert ez nem normális. Az meg aki azt írja hogy ezen mosolyogni kéne,szeritnem ez a pszihopataság és idegbetegség. Egyáltalán van neked gyereked? Ha igen a válasz akkor meg néznem a mosolygós arcod miközben ütik a gyereked!
2023. jún. 15. 17:47
 27/33 A kérdező kommentje:
A másik aki szerint ez kamu,akkor minek ír?
2023. jún. 15. 17:50
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, ha többértelműen fogalmazol, akkor ne csodálkozz, ha félreértik a mondandódat.

De akkor közöld anyáddal, hogy ha még egyszer kezet emel a fiadra, akkor már aznap költözhet valamelyik tesódhoz, vagy ahová akar. Főleg ha te sem vagy jóban vele.

2023. jún. 15. 17:53
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem pszichés beteg, hanem úgy szocializálódott, hogy a verés egy elfogadható nevelési eszköz. Titeket nem vert?
2023. jún. 15. 18:02
 30/33 A kérdező kommentje:
Jobban engem. Apámtól el vált annak idején,én szerettem volna vele találkozni de lehordott minden utolsó g@ci gyereknek. Ha levelet kaptam tőle a kályhába dobta még olvasni nem tudtam,és ő nem akarta fel olvasni nekem mert akkor mit szól a párja
2023. jún. 15. 18:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!