Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen pszichológiai betegsége...

Milyen pszichológiai betegsége lehet anyámnak?

Figyelt kérdés
Sajnos elég bonyolult lesz,de hátha tud valaki segíteni. Szóval 3-an vagyunk tesók lányok. Mindnyájunknak van már családja. Édesanyám velünk él. (a miértet csak,ha muszáj akkor részletezném) a mi nap történt az,hogy jött az egyik testvérem hozzánk aminek a kisfiam nagyon megorult és a nyakába is ugrott,és sajnos jobban megszorította a nyakát,de semmi komoly. Ezt a tesóm szóvá tette mire anyám oda ment és jól elverte a fiamat l,hogy kit képzel magáról. Eközben a tesóimat le sem kakálja édesanyám,alig jár hozzájuk és nem a legjobb a viszonyuk sem,de édes anyám miatt van ez. Mivel nálunk él,állandóan a fiammal foglalkozik,szinte a s@ggét kinyalja és túlzás ahogy ott van körülötte, mégis mikor itt van valaki akkor meg rá játszik hogy ő milyen szuper nagyi. Ez mire utal,annyira elegem van ebből.
2023. jún. 15. 13:12
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
31%
Nem igazán értem, miért a kérdezőt ekézitek. Még ő agresszív? Szerintem meg átlagon felüli empátiával rendelkezik, ha befogadott egy ilyen anyának alig nevezhető valamit.
2023. jún. 15. 14:18
 12/33 anonim ***** válasza:
100%
Hol írta a kérdező, hogy ő is megverte a gyereket?
2023. jún. 15. 14:24
 13/33 anonim ***** válasza:
17%

A saját kisfiával miért nem volt akkor empatikus?

Miért hagyta, h elverjék, mint szódás a lovát?

Hagyjuk már!

Kezdem azt hinni, h kamu. Csomó válaszra nem reagált, csak amiben magát mosdathatja.

2023. jún. 15. 14:24
 14/33 anonim ***** válasza:
20%
#12 Kommentben. Hacsak nem úgy értette, hogy az anyjára csapott rá.
2023. jún. 15. 14:43
 15/33 anonim ***** válasza:
96%
Én mondtam volna anyámnak hogy költözhet el mert az én gyerekemet ő ne üsse meg.
2023. jún. 15. 14:44
 16/33 anonim ***** válasza:
55%

"Miért lennék én agresszív. Úgy gondolom,bárki ilyet tapasztal nem tudná mosolyogva elintézni."

. Azért vagy agresszív, mert ha valamit nem tudsz mosolyogva elintézni, akkor ütsz. Nem ismersz átmenetet.

2023. jún. 15. 14:52
 17/33 anonim ***** válasza:
25%

Full nárcik vagytok kérdező-mind ketten az anyáddal. Ott vagytok Bihari Viki videóiban, amikor a nárci és bántalmazó szülőket ecseteli. Szó szerint.

Én útólag, mostanság tudtam meg, hogy mindegyik gyerekemre az anyám kezet emelt, a gyerekek eddig hallgattak erről, a napokban nyilt meg a dolog-ha akkor tudtam volna, olyan botrány lett volna, amiről nem is álmodtatok.

2023. jún. 15. 14:53
 18/33 anonim ***** válasza:
16%

"Hol írta a kérdező, hogy ő is megverte a gyereket?"

itt: "Ne aggódj,én is csaptam,nem tudtam szó nélkül hagyni"

2023. jún. 15. 14:54
 19/33 anonim ***** válasza:
20%
Na hol vagy, (kamu) kérdező asszonyság?
2023. jún. 15. 14:55
 20/33 anonim ***** válasza:
24%

19 Ilyenkor behúzza füle farkát. Szokás szerint.

Még a 17-eshez annyit, hogy az anyám nem pofont ad, és nem egyet, han em mindig ököllel ütött. Azt tudni kell róla.

Óriási szerencsétek van, hogy csak most tudtam meg.

2023. jún. 15. 14:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!