Sajnos elég bonyolult lesz,de hátha tud valaki segíteni. Szóval 3-an vagyunk tesók lányok. Mindnyájunknak van már családja. Édesanyám velünk él. (a miértet csak,ha muszáj akkor részletezném) a mi nap történt az,hogy jött az egyik testvérem hozzánk aminek a kisfiam nagyon megorult és a nyakába is ugrott,és sajnos jobban megszorította a nyakát,de semmi komoly. Ezt a tesóm szóvá tette mire anyám oda ment és jól elverte a fiamat l,hogy kit képzel magáról. Eközben a tesóimat le sem kakálja édesanyám,alig jár hozzájuk és nem a legjobb a viszonyuk sem,de édes anyám miatt van ez. Mivel nálunk él,állandóan a fiammal foglalkozik,szinte a s@ggét kinyalja és túlzás ahogy ott van körülötte, mégis mikor itt van valaki akkor meg rá játszik hogy ő milyen szuper nagyi. Ez mire utal,annyira elegem van ebből.
Nem igazán értem, miért a kérdezőt ekézitek. Még ő agresszív? Szerintem meg átlagon felüli empátiával rendelkezik, ha befogadott egy ilyen anyának alig nevezhető valamit.
2023. jún. 15. 14:18
12/33 anonim válasza:
Hol írta a kérdező, hogy ő is megverte a gyereket?
2023. jún. 15. 14:24
13/33 anonim válasza:
A saját kisfiával miért nem volt akkor empatikus?
Miért hagyta, h elverjék, mint szódás a lovát?
Hagyjuk már!
Kezdem azt hinni, h kamu. Csomó válaszra nem reagált, csak amiben magát mosdathatja.
2023. jún. 15. 14:24
14/33 anonim válasza:
#12 Kommentben. Hacsak nem úgy értette, hogy az anyjára csapott rá.
2023. jún. 15. 14:43
15/33 anonim válasza:
Én mondtam volna anyámnak hogy költözhet el mert az én gyerekemet ő ne üsse meg.
2023. jún. 15. 14:44
16/33 anonim válasza:
"Miért lennék én agresszív. Úgy gondolom,bárki ilyet tapasztal nem tudná mosolyogva elintézni."
. Azért vagy agresszív, mert ha valamit nem tudsz mosolyogva elintézni, akkor ütsz. Nem ismersz átmenetet.
2023. jún. 15. 14:52
17/33 anonim válasza:
Full nárcik vagytok kérdező-mind ketten az anyáddal. Ott vagytok Bihari Viki videóiban, amikor a nárci és bántalmazó szülőket ecseteli. Szó szerint.
Én útólag, mostanság tudtam meg, hogy mindegyik gyerekemre az anyám kezet emelt, a gyerekek eddig hallgattak erről, a napokban nyilt meg a dolog-ha akkor tudtam volna, olyan botrány lett volna, amiről nem is álmodtatok.
2023. jún. 15. 14:53
18/33 anonim válasza:
"Hol írta a kérdező, hogy ő is megverte a gyereket?"
itt: "Ne aggódj,én is csaptam,nem tudtam szó nélkül hagyni"
2023. jún. 15. 14:54
19/33 anonim válasza:
Na hol vagy, (kamu) kérdező asszonyság?
2023. jún. 15. 14:55
20/33 anonim válasza:
19 Ilyenkor behúzza füle farkát. Szokás szerint.
Még a 17-eshez annyit, hogy az anyám nem pofont ad, és nem egyet, han em mindig ököllel ütött. Azt tudni kell róla.
Óriási szerencsétek van, hogy csak most tudtam meg.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!