A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?
ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.
tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.
tehát nem fogadtam el.
az indokot nem tudom magamban hova tenni.
vélemény?
és érdekes nekem azért lett a megtakarítás, hogy azzal és az ő külföldi pénzével meg legyen mindenünk a családhoz.
erre meg ő önzősködik.
3 éve vagyok együtt a barátommal és már most közös kasszán vagyunk. Mindenhol ő fizet,ha ketten vagyunk, de pl egy bevásásrlást én intézek, de ha nincs elegendő pénz nálam, kapok tőle, mindig. Együtt spórolunk, mindkettőnk fizetéséből.
Szerintem ez nem normális, hogy 5000 forintot nem akart adni... és az ő félretett pénzét mire költi?
köszi a privit
jelzem, mihelyst meg lett az alapozásra a pénz, szakított.
a pénz megváltoztatja tényleg az embereket úgy néz ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!