A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?
ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.
tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.
tehát nem fogadtam el.
az indokot nem tudom magamban hova tenni.
vélemény?
Én az utolsó filléremet odaadnám a páromnak, és egyikőnknek sem lenne kellemetlen. Ez fordítva is így van.
Ha rám hallgatsz, menekülsz, amíg nem késő.
Hát hogy nem lesz vele valami jó házzaságod
az már szinte biztos!Ha már most így viselkedik veled!
Korrekt lenne, ha megmondaná, hogy nem AKAR adni. Akár még magyarázat nélkül is, nekem jobban esne, mint ez a halandzsa. Az igazság az, hogy nem akart adni.
Amúgy neked kellemetlen lenne anyukádnak adni? Mert nekem nem...
Sőt, a barátnőmnek is többször adtunk a férjemmel, mert nem volt pénze kajára. Nem volt kellemetlen, örültünk, hogy segíthettünk. Tul.képpen jó érzés volt, hogy tettem valakiért valamit.
most látom a harmadikat
szóval valahol igazságtalan ez a gondolkodás a másikkal szemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!