Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek kellemetlen...

A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?

Figyelt kérdés

ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.

tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.

tehát nem fogadtam el.

az indokot nem tudom magamban hova tenni.

vélemény?

2011. aug. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/83 anonim ***** válasza:
70%
Amúgy meg ki tudná meg, hogy ha adna neked? Nem kell azt kitenni a hirdetőtáblára.
2011. aug. 5. 10:50
 32/83 A kérdező kommentje:

"Elvileg te belaadod a közösbe,de akkor ő mit ad be?ha van közös kassza miért kell neki neked adni,hisz közös annyit veszel ki amenyit akarsz. "

mert ő pontosan annyit tesz bele, mint én, de mivel ő többet keres, azt már nem hajlandó, inkább gyűjti és ha néha nem elég mindenre a két min.bér, ő nem szívesen ad a fennmaradóból, hivatkozva arra, hogy ez neki kellemetlen, viszont magára meg költ a fennmaradóból.

lásd neocitranos eset.

2011. aug. 5. 10:50
 33/83 anonim ***** válasza:
13%

"mert ő pontosan annyit tesz bele, mint én"

De te többet akarnál kivenni, mint amennyit betettél!!

2011. aug. 5. 10:57
 34/83 anonim ***** válasza:
75%

te utolsó valami ritka nagy paraszt lehetsz. sztem te vagy a pasija.

nekem alap h mivel többet keresek a páromnál többet vállalalok anyagilag a közös életünkben.ez nem azt jelenti h mindent én. de figyelek arra h mindig maradjon zsebpénze. ha elmegyünk valahova és akar hagyom hogy ő fizesse, nem fogok mindent én. de ha tudom h most nem jutott annyi neki mert több lett a rezsi akkor kézséggel fizetek. nem érzem gondnak hogy a páromnak, akit szeretek fizetek ezt azt. elvileg ha szeretsz vkit nem sajnálsz semmit.

elég kinos hogy ilyen kis surmó vagy.

2011. aug. 5. 11:08
 35/83 anonim ***** válasza:
79%

Én ribi?-DDD

huhh pedig fiúnak neveltek...:-))

igazából szórakoztat amikor vki ennyire dühös a világra. neki a legidegesítőbb mert minden idegesíti:-))

59%...

2011. aug. 5. 11:14
 36/83 anonim ***** válasza:
84%

Hát ez érdekes hogy milyen kapzsi,és önző emberek vannak!

Mikor megismerkedtem a párommal munkanélküli voltam,és mindent ő állt nekem,a ruháimat ő vette.

Szerencsére most már van keresetem,tehát természetesen viszonzom neki a dolgokat,de még most is van h azt mondja h ha kaja kell,hogy vegyek ki a pénztárcájából.

Pedig nem vagyunk gazdagok se,de semmit sem sajnálna tőlem soha sztem.

2011. aug. 5. 11:28
 37/83 anonim ***** válasza:
19%
Azért egy valamit jó lenne tisztázni, csupán a félreértések elkerülése végett.Ez most szerelem, vagy üzlet?Meg hogy is van ez?Vőlegény külföldön tartózkodik, ugye, közben meg itthon issza a Neocitrant, hogy borsot törjön a menyasszony orra alá, amit persze a közös pénzből vesz.Nekem lassan összeáll a kép.Kamukérdés és a jó válaszok mind le lettek pontozva.
2011. aug. 5. 11:29
 38/83 anonim ***** válasza:
75%

Ja igen,és kedves kérdező!

Ha ennyire nem tetszik neked a dolog,és úgy érzed h ez annyira kellemetlen dolog,akkor miért nem keresel mást?

És ha ne adj Isten munka nélküli leszel?

Azt fogja mondani h bocs,de menj ahová akarsz,én nem tartalak el!

2011. aug. 5. 11:32
 39/83 A kérdező kommentje:

akkor nézzük lebontva

egy házasság vagyonközösség- az alap.

nos:

ha a nő keres 5 ft-t, a pasi 8-at

az a fennmaradó 3 nem közös?

2011. aug. 5. 11:37
 40/83 A kérdező kommentje:
11:29 a neocitrant az ő fennmaradó pénzéből veszi a közösön felül.
2011. aug. 5. 11:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!