Miért csinálja ezt? Kezd kissé kellemetlen lenni.
Barátommal 3 hónapja szakítottam, mert kiderült, hogy bizony félre kacsintgatott. Elég csúnya elválásunk volt pofonokkal fűszerezve.
Na most mi annak idején vettünk közös telefonokat közös szerződéssel. A hűségnyilatkozat 2 évre szól, idén decemberbe fog lejárni.
Megbeszéltük, hogy havonta jön a pénzért, ne neki kelljen fizetnie az én részletemet is.
Azóta nem tudok róla semmit! Egyszer írt sms-t a szülinapomra..de annyi.
Viszont én mostanában igen aktív életet élek, és a telefonszámla bizony egyre magasabbra kúszik, így a fizetnivaló is. Lassan már nekem kellemetlen, hogy ő fizeti azt is, amit én beszélek le havonta.
Megfogadtam, hogy nem fogok neki könyörögni, hogy jöjjön a pénzért(elvégre az ő kára), de ugyanakkor kissé hülyén is érzem magam.
Szerintetek miért viselkedik ennyire idiótán? Nem gyerekes ez egy kissé?
Köszi a kulturált válaszokat! :)
Kissé hülyén venné magát, ha a számla-számlája után érdeklődnék szerintem :)
Viszont az új telefonra én is gondoltam...lehet, hogy beruházok egyre.
Köszi a tippet!
Nem lehet, hogy ez valamiféle kedves gesztus akar lenni tőle...?
Vagy esetleg egyfajta bosszú, hogy később hozzádvághassa, hogy fizette helyetted...
Én valami ilyesmire gondolnék.
Ez nagyon szép és jó...de ha MEGBESZÉLTÜk, hogy jön érte, akkor miért én kajtassak utána? Neki kellene eljönnie a pénzért, a számlát+csekket is hozzá postázzák.
Másrészt meg azt sem tudom, hogy mennyi ez én részletem, mert én csak sms-t kapok arról, hogy a kettőnk közös összege mennyi. :(
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:10
Végül is ő beszélt rá az előfizetésre, én nem akartam. Lehet, hogy így vezekel? Nem tudom. :D
Ha meg hozzám fogja vágni a számlát, akkor nagyon dühbe jövök. :)
válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:14
Olyat lehet? Vodafonos a teló, az ő nevén van minden. Még számlát sem kapok, csak egy sms-t havonta. Minden hivatalos papír az ő címére megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!