A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?
ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.
tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.
tehát nem fogadtam el.
az indokot nem tudom magamban hova tenni.
vélemény?
Nem tudom te miért viseled még mindig el ezt a megalázó szerepet.... ennyire vak lenne a szerelem.
Mi az,hogy nem enged kimenni dolgozni? Miért jó az neki ha te itthon tengődsz min. béren? Miért akadályoz meg abban,hogy mind anyagilag mind szakmailag esetleg fejlődj?
Én nem hagynám... ott hagynám.. minek tart valójában téged cselédnek??
Viszont ha tényleg annyira jó volt neked h műzlizhettél,meg
elég volt 2-3 tv csatorna is,amíg egyedül éltél,akkor miért nem élsz egyedül.
Itt arról van szó h azért ennyire mint ő nem szabad egy párkapcsolatban kicentizni a pénzt,meg nem szabadna a másikon spórolni.
De ne is haragudj meg kérlek te vagy hülye ilyen embert összeszedni,mindenki saját maga választ párt,nekem is volt olyan barátom akihez odamentem magának kiszedte a nagy tányér túrós tésztát,nekem meg szedett bele 2 kanállal,2 hét és dobtam a p*csába.Olyan társ kell az ember mellé,akit szeret,akivel önzetlen tud lenni,segít neki a bajban!Tedd fel magadnak a kérdést!
Ezzel az emberrel akarod leélni az életed?
szia
válasz röviden:
menekülj amig nem ügyvéd is kell a váláshoz...
hosszabban: Hasonló kapcsolatban voltam 4 évig,anyuci kisfia,aki beköltözött hozzám,én fizettem mindent,ő csak a kocsiját,ha a fizum nem volt elég,akkor inkább nem kellett főzzek normális kaját,elég volt bundáskenyér is,nehogy neki kelljen vennie bármit.
Lenkelek akkori kérdésemet,olvasd végig,hasznos tanácsokat kaptam,kár hogy még a kérdés után másfél évet elvesztegettem rá
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Tudom mit érzel,átéltem ugyanezt.
Fizu előtt 1 héttel voltam beteg,és olyan lelki nyomást tudott alkalmazni hogy képes voltam neki főzőcskézni betegen ahelyett hogy orvosságot vegyek.És hasonlók.
Nagy akarat kellett ahhoz hogy kitegyem a szűrét,meg is inogtam rendesen,mert ilyenkor megint tudott rám hatni,hogy ilyet mint ő ugyse találok.
Hát nem is találtam,csak jobbat.
Olyat akinek nem számit hogy mibe kerül,csak jól érezzük magunkat.Nem,nem keres jobban mint én, (most már végre normális fizum van,pár hónappal ezelőttig még minimál bér),csak nem nézi hogy 10 randiból hányszor fizet ő hányszor én.És nem sajnál 500forintot egy szál rózsára (extől sosem kaptam egy szálat se).
Óriási különbség van aközött amikor van valakid,lassan házasodtok is,de ennyi és aközött hogy biztonságban is érzed magad valaki mellett.
Ha beszélgetni szeretnél,irj nyugodtan
24/N
Előző hozzászóló!
Olvasgattam a kérdéseidet,hát téged se írigyellek!
Tudod az a baj h az ilyen pasikat nem érdekli ha kiteszed a szűrüket,mert úgyis találnak másik "hülyét" akit ki tudnak használni!
Mert te elég keményen ki voltál használva!
De nem szidlak le,mert sajnos én is voltam ilyen kapcsolatban.
Tudod ilyenkor azt a hibát követjük el h szar egyedül,és tudjuk h rossz kapcsolatban élünk,de félünk a magánytól,az egyedülléttől,vagy szerelmesek vagyunk a szerelem fogalmába,és azt képzeljük h szeretjük a másikat,pedig itt csak a függőség dominál.Eltartjuk a szőrősz tökű nagy meglett embereket,csakhogy cserébe eljátszák hogy törődnek velünk,kitartanak mellettünk,és ne egyedül keljen ébrednünk.Nekem is volt olyan h a párom túrós tésztát evett,és megkérdezte kérek e,én meg azt válaszoltam h kérek egy kicsit,szó szerint értette,mert nekem szedett 2 evőkanállal,magának meg 6-al.Meg csicskáztatni akart,motrot mosatni velem,lakását takaríttatni..stb.
Mikor meg megjött az anyja haptákba kellett állni,és elviselni a megalázásokat.
Pl zenét hallgattam számítógépen,és azt mondta miért nem sétálok inkább,vagy dúdoljak halkan magamba,mert drága az áram.Na 6 hónapig tartott a kapcsolat,és nem bántam meg.
Érdekelne h neked mit mondott a párod,hogyan reagált mikor kitetted a szűrét.
Az enyém csendben a kezembe nyomta a holmikat,amiket nála hagytam,és elköszönt.ott akkor már tudtam h ez volt életem legjobb döntése!
tegnapi 18:10 vagyok
Mit szólt? sokmindent
Mielőtt megmondtam,megittunk 2 koktészerű valamit itthon,tudtam hogy rögtön felkapná egy váltás ruháját és kocsiba ülne,féltettem.
Ugyhogy amikor mondtam,hogy szeretném befejezni,kb 2 perc nem telt el és már az ajtóban volt.hogy megy,majd lehiggadok.
Csak szóltam hogy nem tud menni,ivott (jogsit,kocsit jobban félti).
Beszélgettünk,vádaskodott és sirva könyörgött felváltva,hogy más lesz,megváltozik,gondoljam át,tartsunk szünetet.
Nem engedtem,igy pár óra múlva már összecsomagoltam neki majdnem mindent,és elment.
További győzködés hatására másnap rábólintottam,ok,bizonyitson,hóditson vissza,mutassa meg hogy tud másmilye-olyan mint az elején- lenni.
Onnantól csak az önsajnálat volt,hogy én azzal hogy kitettem hogy tönkretettem,miattam lett beteg,neki idő kell ezt feldolgozni,stb.
Összeszedtem a még nálam maradt cuccát,2 hét múlva jött érte,és hogy beszéljünk.Ő úgy gondolta hogy 2 hét jó volt arra hogy rájöjjek mennyire hiányzik,és visszasirom magam.Hatalmasat nézett amikor megmondtam hogy nem,eszem ágában nincs,végre felszabadult vagyok.Azóta nem beszéltünk.
És tény hogy mióta nincs ő,azóta visszakaptam az életem.Van új párom,akitől megkapom azt az érzelmi biztosnágot pár hét után,amit az extől több év után sem.Se féltékenység,se házirabszolgaság,se itthon punnyadás,se minden forint elszámolása,se a baráti köröm leépitése,se szülők elhanyagolása,se szexmentes életmód, ami az előző kapcsolatomat jellemezte.
Van normális férfi
Csak hamarabb rá kellett volna ébredni hogy nem az exbe voltam szerelmes,hanem a tudatba...bár tény csak 19 voltam mikor összekerültünk,még foghatom a tapasztalatlanságra :)
Jól tetted h így cselekedtél!
Én most már nagyon meggondolom kivel jövök össze.
Barátnőm rosszabb olyan csávóval van együtt,aki üti veri,megalázza rendőrként dolgozik 120-at keres,bnőm 60-at keres,kőkeményen lehúzza.
Szakadó esőbe kiküldi esernyő nélkül sört venni,eleve fel sem ajánlaná h kifizeti.
Ha hibázik le kell térdelnie és úgy veri ,hogy közban azt mondogatja h "bocsájts meg szerelmem"!
Megmondtam neki h ne is meséljen többet,mert megfogom és beb@szom a pszichiátria,mert elegem van belőlle h ilyen hülye!
Nekem az első barátom egy év után rendszeresen vert,megalázott.
Egyszer almát ettünk,és direkt nekem adta a rohadtat,én meg direkt kidobtam a kukába,erre ő az övét tiszta erővel a szememhez vágta,ami 2 hétig be volt lilulva.
Vagy a sarki ABC-ben ököllel belevert az orromba,utánna megrugdosott.Sajnos vannak tapasztalataim nekem is a fizikai erőszakról,ezért nem szólok le senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!