Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek kellemetlen...

A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?

Figyelt kérdés

ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.

tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.

tehát nem fogadtam el.

az indokot nem tudom magamban hova tenni.

vélemény?

2011. aug. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/83 A kérdező kommentje:

valahol ez sem igazságos teljesen, mert a költségek a párom miatt magasabbak, én alacsonyabb színvonalon élnék.

de ha ezt nemis nézem, néha vannak megalázó helyzetek így, hogy ő megengedhet magának olyan dolgokat, amit én nem, és ezt így egymás mellett...

2011. aug. 5. 15:27
 52/83 anonim ***** válasza:
40%

Ha miatta magasabbak a kiadások akkor állja ő a saját kiadásait, azért mondtam ezt a félközös kasszát.

Ezt pedig, hogy megalázónak érzed,hogy ő jobban él, szerintem ez alapból megvolt benned. Mármint a kisebbségi érzés, amiért kevesebbet keresel.

Miért nem mész utána külföldre? Akkor megoldódna ez a gond, azonos színvonalon lennétek.

2011. aug. 5. 15:30
 54/83 A kérdező kommentje:

azért érzem megalázónak, mert pl.nekem kellemetlen, amikor "beteg vagyok, hogy gyógyszer nélkül kell átvészelnem, miközben ő MELLETTEM tömi magát neocitrannal. és megkínál, hogy vegyél egyet, ha gondolod..."

szóval nem a kisebbségi érzésem miatt

és az ő magasabb színvonalon él - részét én is szívom

pl. magasabb tv/internet csomag

ugyanúgy én is fizetem, viszont anno nekem otthon volt egy antennám, bejött rajta az rtl, meg tv2 nekem untig elég volt

meg ilyenek

de mivel most vele nézem az ő csomagjait, ezért fizetem.

ez csak egy példa volt

mondhatnám a kaját is.

mivel vele vacsizom, közösen álljuk a kaját is, de ha ő nem lenne müzliznék tejjel

de most ez hogy nézne ki, hogy én müzlizek, ő pörköltözik és arányosan leosztjuk a bevásárlópénzt...lehetetlen.

2011. aug. 5. 18:15
 55/83 A kérdező kommentje:
és azért nem megyek ki külföldre, mert ő nem akarja, keressem itthon a min.bért, majd ő megkeresi a többi szükségeset alapon.
2011. aug. 5. 18:16
 56/83 A kérdező kommentje:

18:07

ahogy olvastam a linkeken, mindenki hu de igazságos, meg normális életet él, ami kielégíti mindkét fél anyagi gondolkodását

és mindenki tudja mennyire helyes, ha minden közös.

egyetlen egy példa tűnt ki a tökéletességből, ahol a férfi elkérte a pénzét az asszonytól, mert amit magának boltol, az az ő pénze alapon.

szóval ebből nem tanultam semmit, max hogy nálunk miért nincs ilyen tökéletesség?

2011. aug. 5. 18:38
 57/83 anonim ***** válasza:
61%

Kérdező!!!

Mától kezdve adj be annyi %-ot amennyit ő!

Ha ő bead 61%-ot, adj be te is ennyit!

Mondd meg neki, hogy te nem tehetsz arról, hogy ilyen keveset keresel, de ha váltok, NEKED IS SZÜKSÉGED LESZ NÉMI TARTALÉKRA :P

Ne legyél hülye, ne engedd hogy egy faszi élősködjön rajtad!

Ha lenne egy kis eszed kimennél és jó sok pénzt keresnél és smucig lennél:D

2011. aug. 5. 18:54
 58/83 anonim ***** válasza:
61%
61 % természetesen a fizetésed 61%-a a többi 40%-ot tedd félre!
2011. aug. 5. 18:55
 59/83 A kérdező kommentje:

volt már, hogy levetítettem százalékra a páromnak, és komolyan már a bibliával jöttem elő, nem tudom ismeritek e benne azt a sztorit, amikor az koldus néni az utolsó garasát dobta a perselybe, ezzel éreztették, mennyivel többet adott mégis bele, mint más, aki vagyonokat ad oda.

ééééés:

ha én 61% pl. 40 ezret adok a közösbe, képes kijelenteni, hogy akkor ő is 40-et ad bele, egy petákkal sem többet.

vagy nem érti mit mondok a százalékkal, vagy direkt nem érti, hogy ez sehol nem egyenlő....

2011. aug. 5. 19:20
 60/83 anonim ***** válasza:
71%
Kellemetlen, ha a szerettem rászorul, de még kellemetlenebb magára hagyni a bajban, tudva, hogy könnyen segíthetnék.
2011. aug. 5. 19:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!