Mit csináljak? Nem szeretnék kellemetlen helyzetbe kerülni, de magyarázkodni sem.
Figyelt kérdés
Tegnap jöttem haza gyógykezelésről,egy csajjal voltam szobán,akivel jól összehaverkodtunk,búcsúzás előtt beszéltünk egy kicsit,és én azt mondtam,hogy nagyon jó fej a mi szobaorvosunk,a csaj ebből azt szürte le,hogy szerelmes vagyok a szobaorvosba,és ezt a csaj elmodnta az orvosnak.Anyukám azt akarja elintézni,hogy járhassak ehhez az orvoshoz ellenőrzésekre,na én erről az említett eset miatt hallanai sem akarok,mert nem szeretnék kellemetelen helyzetbe kerülni.2011. szept. 5. 14:28
1/10 anonim válasza:
Kinek kellene magyarázkodnod?
Ha az orvos nem volt, és a csaj úgysem dumál rólad vele?
2/10 A kérdező kommentje:
és rájöttem,hogy a csajjal nem is voltunk igazi haverok
2011. szept. 5. 14:35
3/10 A kérdező kommentje:
de égés lenne nem?mert a csaj azt pletykálta,hogy szerelmes vagyok az orvosba
2011. szept. 5. 14:36
4/10 anonim válasza:
akkor szexelj vele és megúszod a hálapénzt.
Két legyet ütnél egy csapásra!!
5/10 anonim válasza:
Ha eljársz kezelésekre, úgyis kiderül a viselkedésed alapján, hogy nem vagy szerelmes. Ez pont nem kellemetlen helyzet, hanem a kellemetlen helyzet tisztázása.
6/10 A kérdező kommentje:
utolsónak:nem olyan vicces lenne az...
2011. szept. 5. 14:38
7/10 anonim válasza:
Az orvos nem tehet semmit, hiszen köti a titoktartás. ;)
8/10 anonim válasza:
Azért nem akarsz ehhez az orvoshoz járni, mert valaki azt mondta neki, hogy szerelmes vagy belé? Ilyet 10 évesen csináltam utoljára.
9/10 anonim válasza:
Szerintem a kerdezo is ennyi, max 12.
10/10 anonim válasza:
Plusz azt is gondolom, h ez valami kényszergyógykezelés volt, de majdnem tuti, h pszichikailag nincs rendben a kis csaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!