A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?
ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.
tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.
tehát nem fogadtam el.
az indokot nem tudom magamban hova tenni.
vélemény?
rohadt sóher ember. Én nem mennék hozzá!
Mi lesz a férjhez mész külön kassza? S te a min béredből fizess mindent mert ő spórol, Na nem... lépj le!
Nem, ne két kommenttel. Nem a mi életünk, hanem a tied. Mi csak felhívhatjuk a figyelmedet arra, hogy nem biztos, hogy tökéletes nálatok minden. A döntés a te kezedben van, mert te viseled a következményeket.
Mi csak azt tudjuk megosztani veled, hogy nálunk hogy működik a dolog.
Aztán ha te hagyod magad megalázni és átverni, az a te dolgod. Mert az baromi megalázó szerintem, ha az embert a bajban cserben hagyja az az ember, akivel közös életet tervez. Az a mese meg, amit előadott, kész átverés show.
amikor írtam neki, hogy kollégámat ellenben hogy elárasztja a párja, idézem miket válaszolt:
"hát én nem foglak pénzzel tömni!!nekem sincs!"
(neki van - gyűjtöget - saját magától is elvonja, hogy félre tegye)
Mondjuk a te gondolkodásod is elég fura.
Én nem azért jöttem össze a párommal, hogy pénzzel tömjön. De az természetes, hogy segítünk egymásnak.
A sok lenyúlós válaszoló csaj, hogy be tudja osztani a pasinak a pénzét.
Gratulálok a mentalitásotokhoz!!!
Igen, a pasinak kellemetlen, hogy téged, fiatal nő létedre,
már "támogatnia" kell!!
Amúgy, ha valaki azzal takaródzik, hogy ő "minimálbéres", akkor a párjával akarja eltartatni magát, mert anélkül "életképtelen".
Remélhetőleg a pasi talál magának odakint egy anyagilag hozzávaló csajt, aki nem rajta akar majd élősködni.
nem akarok rajta élősködni
de elvileg egy vagyonközösségben mindenki ott segít a másiknak, ahol tud
nekem kellemetlen, amikor beteg vagyok, hogy gyógyszer nélkül kell átvészelnem, miközben ő MELLETTEM tömi magát neocitrannal. és megkínál, hogy vegyél egyet, ha gondolod...
és én mindenemet beleadom anyagilag ebbe a kapcsolatba
és nekem furi, hogy ő meg kellemetlenül érzi magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!