Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek kellemetlen...

A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?

Figyelt kérdés

ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.

tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.

tehát nem fogadtam el.

az indokot nem tudom magamban hova tenni.

vélemény?

2011. aug. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/83 anonim ***** válasza:
82%

rohadt sóher ember. Én nem mennék hozzá!

Mi lesz a férjhez mész külön kassza? S te a min béredből fizess mindent mert ő spórol, Na nem... lépj le!

2011. aug. 5. 10:14
 12/83 anonim ***** válasza:
65%
igen,igazságtalan.a párod azért a párod,mert őt választottad társadul,akinek jó esetben minden helyzetben melletted kellene állnia.De neki még ez az apróság is kellemetlen...
2011. aug. 5. 10:14
 13/83 anonim ***** válasza:
89%

Nem, ne két kommenttel. Nem a mi életünk, hanem a tied. Mi csak felhívhatjuk a figyelmedet arra, hogy nem biztos, hogy tökéletes nálatok minden. A döntés a te kezedben van, mert te viseled a következményeket.

Mi csak azt tudjuk megosztani veled, hogy nálunk hogy működik a dolog.

Aztán ha te hagyod magad megalázni és átverni, az a te dolgod. Mert az baromi megalázó szerintem, ha az embert a bajban cserben hagyja az az ember, akivel közös életet tervez. Az a mese meg, amit előadott, kész átverés show.

2011. aug. 5. 10:15
 14/83 anonim ***** válasza:
72%
Már nem azért de mi lesz így a jóban roszbannnal, az egsézsgében betegségbennnel? Ha neked nem lesz munkád mert kirugnak.. gyereket szülsz nem hwmehetsz vissza élj meg a semmiből, mert ő spóróolja a fizuját ki tudja mire? Ugyan már! gondolkodj ez NEM TERMÉSZETERS? NEM NORMÁLIS.
2011. aug. 5. 10:16
 15/83 A kérdező kommentje:

amikor írtam neki, hogy kollégámat ellenben hogy elárasztja a párja, idézem miket válaszolt:

"hát én nem foglak pénzzel tömni!!nekem sincs!"

(neki van - gyűjtöget - saját magától is elvonja, hogy félre tegye)

2011. aug. 5. 10:22
 16/83 anonim ***** válasza:
38%

Mondjuk a te gondolkodásod is elég fura.

Én nem azért jöttem össze a párommal, hogy pénzzel tömjön. De az természetes, hogy segítünk egymásnak.

2011. aug. 5. 10:26
 17/83 anonim ***** válasza:
20%

A sok lenyúlós válaszoló csaj, hogy be tudja osztani a pasinak a pénzét.

Gratulálok a mentalitásotokhoz!!!

Igen, a pasinak kellemetlen, hogy téged, fiatal nő létedre,

már "támogatnia" kell!!

Amúgy, ha valaki azzal takaródzik, hogy ő "minimálbéres", akkor a párjával akarja eltartatni magát, mert anélkül "életképtelen".

Remélhetőleg a pasi talál magának odakint egy anyagilag hozzávaló csajt, aki nem rajta akar majd élősködni.

2011. aug. 5. 10:27
 18/83 A kérdező kommentje:

nem akarok rajta élősködni

de elvileg egy vagyonközösségben mindenki ott segít a másiknak, ahol tud

nekem kellemetlen, amikor beteg vagyok, hogy gyógyszer nélkül kell átvészelnem, miközben ő MELLETTEM tömi magát neocitrannal. és megkínál, hogy vegyél egyet, ha gondolod...

2011. aug. 5. 10:29
 19/83 anonim ***** válasza:
22%
Istenem, meneküljön, amíg nem késő. Egy másik kérdésnél már kifejtettem, hogy ezek szerint ez a divat, hogy meneküljön, mintha ütnék-vernék. Nem érzem annyira gondnak. Igen, kicsit spúr. De melyik lenne a jó? elszórná? akkor azért fusson??? meg kell beszélni, hogy mikor mennyit lehet költeni. Ez nem válóok, egy véleménykülönbség, nézeteltérés, ami a jövőben valóban problémákat szülhet, de ezt meg kell oldani, nem elfutni. Mondd meg neki, hogy ez így neked nem jó, beszéljétek meg, hogy vagy elosztjátok, vagy ha segíteni akar, akkor ne 5000-ft-al szúrja ki a szemed.
2011. aug. 5. 10:30
 20/83 A kérdező kommentje:

és én mindenemet beleadom anyagilag ebbe a kapcsolatba

és nekem furi, hogy ő meg kellemetlenül érzi magát

2011. aug. 5. 10:31
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!