Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A vőlegényemnek kellemetlen...

A vőlegényemnek kellemetlen 5000ft-t nekem adni. Az indok lentebb. vélemények?

Figyelt kérdés

ahhoz hasonlította, hogy gondoljak bele, mintha nekem az anyukámat kellene segíteni és nekem kellemetlen, hogy ő erre rászorul. hogy talán így átérzem ő mit érez, mentegette magát, hogy nem irigy, stb.

tudni kell, hogy ő nagyon spórolós, én min. béren vagyok, ő rengeteget keres, és amikor itthon hagyott(kint dolgozik)5000ft-t akart adni, hogy legyen.

tehát nem fogadtam el.

az indokot nem tudom magamban hova tenni.

vélemény?

2011. aug. 5. 10:03
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/83 anonim ***** válasza:
Fizikailag meglaázni,bántani viszont én sosem hagytam magam...engem egyszer lehet megütni,utána nem lesz mivel...
2011. aug. 7. 15:28
 72/83 anonim ***** válasza:
Hahó kérdező!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. aug. 7. 16:13
 73/83 anonim ***** válasza:
Jól van egem lehet hülyének naívnak hívni,de fiatal voltam,és tapasztalatlan,és amikor elősször megütött sírva fakadt és 2 hétig könyörgött,sajnos megbocsájtottam neki.
2011. aug. 7. 19:53
 74/83 anonim ***** válasza:

Nem vagy hülyének és naivnak nézve...csak én kisgyerekként megtapasztalhattam milyen amikor a férj veri a feleséget (anyámat),igy ez egy rögtön szakitó ok lett...

(sajnos azt akkor még nem láttam hogy nem csak fizikailag lehet bántani egy nőt,ehhez saját tapasztalat kellett)

2011. aug. 7. 20:23
 75/83 anonim ***** válasza:

Sz@r hogy a nők majdnem 50%-uk él olyan kapcsolatban,ahol lelkileg,vagy fizikailag terrorizálják,megalázzák őket.

Érdekesség: [link]

[link]

[link]

2011. aug. 7. 22:42
 76/83 A kérdező kommentje:

hát látom kilyukadtunk a családon belüli erőszakhoz.

kegyetlen, amiket olvastam.

az utolsó mondat okára kíváncsi lennék

[link]

„Igen gyakori, hogy épp a terhesség ideje alatt kezdődnek a verések, vagy akkor válnak súlyosabbá”

ezek szerint, amikor egy nő kiszolgáltatott, akkor vonzza a támadást…akár fizikai, akár lelki terror formájában…

valamint az alábbi is elgondolkodtatott:

[link]

„Na igen,nem csak kétkezi munkás,lehet egy két céggel rendelkező,mindenkinek jópofizó és megjátszós s*gfej is egy agressziv állat,maximum csak a nőjén gyakorolja az igazi énjét,mindenki másnak megjátsza a jópofit.Bleee”

milyen érdekes, a páromnak is mások előtt több tartása van (kedvesebb, elnézőbb, udvariasabb) mint előttem..

amúgy mostanság szórja már meg rám a pénzt

sokat példálóztam neki mások kapcsolatával, meg bevágtam pár olyan mondatot, hogy aki a pénzét nem akarja másokkal megosztani, az az életét hogy akarja, stb.

há nem tudom mi lesz ebből, de legalább annyit látok, hogy próbál a kedvemben járni

remélem nem csak házasságkötésig....

2011. aug. 15. 18:42
 77/83 anonim ***** válasza:
90%

Amúgy némelyik nő tényleg naiv hülye liba,

mert sírnak h a barátjuk nem vette meg nekik azt a szép rucit a plázában,a rózsaszín teló mellé.

Közben meg sajnos magyar országon rengeteg nőt bántalmaznak,akiknek a legkisebb gondjuk az,hogy hogyan csinálják meg az ebédet úgy az uruknak,hogy ne pofozza félholtra őket,mert "túl sós" az ebéd,és ezt a szörnyű kis csínyt mi mással lehetne megtorolni,mint egy kiadós délutáni veréssel.Némelyik gyerekes anyuka igyekszik kikövetelni inkább magának a veréseket,nehogy a drágalátos apuka tovább menjen,és a bociszemű kis 5 éves Danikán vezesse le a napi felgyülemlett feszültséget,a nadrág szíjjal kombinálva!

Mert sajnos ilyen is van!

2011. aug. 16. 12:53
 78/83 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 08-06 18:10

ez a válaszoló vagyok

Hát kérdező,ismét ismerős helyzet.

Sajnos 99%-ra merem mondani hogy ideiglenes a javulás...

most látta,érezte hogy gondolkodsz a kapcsolaton,esetleg hozzáfér pl az itteni kérdéseidhez (nálunk akkor volt pár hónapra változás mikor itteni panaszkodós kérdéseket meglátta...mondani hiába mondtam,olvasva már elgondolkodott).De meg nem változik senki ennyire.

hozzá ne menj,vagy ha igen,gyerekkel várj,ne ilyennek szülj

2011. aug. 16. 14:58
 79/83 anonim válasza:
A barátod egy mocskos para..t... ezen még nem gondolkodtál? Milyen ember az ilyen? Majd a gyereked szájából is kiveszi az ételt mert milyen már , hogy azt a gyereket akit te szültél ő eteti???? Nem 5000-et 50-et kellene adjon neked... és akkor még csak a középkategóriás fa..kalapok közé tartozna. Szerintem legközelebb ne főzz rá, ne moss rá és közöld vele , hogy milyen már az hogy ő rád szorul ezekben a dolgokban ... meg hogy legközelebb ha nemi élethez támadna kedve vonuljon be azonnal a mellékhelységbe rántson rá magának... mert neked meg az a kellemetlen hogy őt kell segítened ebben a dologban.... A para..tja....!!!!!
2012. jún. 12. 08:09
 80/83 A kérdező kommentje:

hát tényleg ideiglenes volt a változás.

most ott tartunk, hogy még csak hozzá sem költözöm. nagyon erőltetné pedig.

itt csóroskodok, ő meg "leszív".

pl mondtam neki az ötletemet, hogy a megtakarításomat fel fogom emelni a duplájára. de ahhoz ugye elkérnek x összeget.

aztán rájöttem nem lesz meg míg fizetést nem emelnek az az x összeg, mert a rezsim elviszi.

de ő kapva kapott az alkalmon és úgy néz ki magának nyitna egy megtakarítást. a sok kintről szerzett pénzének, amire anno azt mondta, hogy én maradjak itthon, mert majd abból alapozzunk, amit ő majd haza hoz.

azóta meg ez a pénz úgy néz ki, csak az övé, mi közöm nekem ahhoz? ezt így vágta szó szerint a képembe. az, aki azt akarja, hogy hozzá költözzem...nem semmi.

2012. jún. 12. 17:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!