Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Férjem nem akarja a babát? 4...

Férjem nem akarja a babát? 4 éve vagyunk házasok, és még mindig nem akarja hogy legyen baba.

Figyelt kérdés
Pedig mindenünk megvan ház kocsi stb.. És még ezek ellenére sem.. Pedig még a házasságunk elején mondta hogy nagy családot akar.. és egyikről a másikra megváltozott a véleménye.. most nem akar.. 7 hetes terhes vagyok.. amikor megmondtam neki üvöltött.. pedig bezzeg ő is ott volt amikor megcsinálta.. Én meg most nem tudom mi tévő legyek.. Nagyon szeretném a babát. Köszönöm a válaszokat 30N
2011. aug. 2. 17:58
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/80 A kérdező kommentje:
Igen sikerült megbeszélni. Mindketten sírtunk a végén..:) Elmondása szerint azért mert bepánikolt de ez nem volt igaz. 3 óráig hosszasan beszéltünk és kitudtam szedni egy régi titkot belőle. Azt mondta hogy régen az apja nagyon sokat verte szíjjal stb.. És ebből adódik ez a galiba.. Természetesen örül a babának ( még bele kell jöjjön az új helyzetbe).. De megtartjuk a kis csöppséget:)) Hadd jöjjön. Köszönöm a sok választ.
2011. aug. 3. 13:36
 72/80 anonim ***** válasza:

Mondtam én :)

Gratulálok :)

2011. aug. 3. 14:05
 73/80 Tinker Bell ***** válasza:
Örülök, hogy jóra fordult! Gratulálok a picihez! =o)
2011. aug. 3. 14:26
 74/80 anonim ***** válasza:
Jaj, de jó, örülök, gondoltam, hogy nem lesz gond.
2011. aug. 3. 14:47
 75/80 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy meg tudtátok beszélni! Sok boldogságot és jó egészséget mindhármótoknak!
2011. aug. 3. 15:00
 76/80 anonim ***** válasza:

akkor ez egy rossz beidegződés volt mert h az apja csúnyán bánt vele és ilyen esetben sajnpos van h az ember hirtelen úgy reagál ahogy anno látta,és nem úgy ahogy érez.

örülök és gratula!!!

2011. aug. 3. 15:52
 77/80 anonim ***** válasza:

Jól van akkor, örülök nektek :D :D :D

Gratulálok a kicsihez és sok örömöt, egészséget kívánok!

(Örökbe adós voltam, remélem nem haragszol ezért az "ötletért", de tényleg csak azért írtam.)

2011. aug. 3. 17:28
 78/80 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök, és gratulálok a boldog családnak! :)
2011. aug. 3. 17:37
 79/80 A kérdező kommentje:
Kedves örökbe adós:) Nem haragszom rád!:) Csak leírtad a véleményedet. És köszönöm neked is:)
2011. aug. 3. 18:33
 80/80 anonim ***** válasza:
Gratula! Életetek legszebb évei következnek :)..
2011. aug. 4. 18:09
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!